Battlefield 1'de PC, PlayStation 4 ve Xbox One karşı karşıya - Haberler - indir.com

Battlefield 1'de PC, PlayStation 4 ve Xbox One karşı karşıya

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-27 08:52:13
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Birkaç gün önce çıkışını gerçekleştirerek oyuncularıyla buluşan Battlefield 1, oyuncuların merak içerisinde beklediği oyunlardan birisiydi. Oyunun çıkışının hemen ardından, PC, PlayStation 4 ve Xbox One'da grafik karşılaştırması yapıldı.

Etkinliklerde ve genel olarak yayınlanan videolarıyla, bu yaz en dikkat çeken oyunlardan birisi Battlefield 1 oldu. Oyuna katılan yeni fikirler oyuncuların dikkatini bir hayli çekmeyi başardı. Bu durum oyunu en çok beklenen oyunlar arasına soktu ve oyuncuların heyecanlanmasını sağladı. Herkesin deneyimlemek için merakla beklediği Battlefield 1, birkaç gün önce oyuncularıyla buluştu. İlk izlenimlere bakıldığı zaman olumlu tepkiler almayı başaran oyunun grafikleri, ışıklandırması, gölgelendirmesi ve daha çok birçok yönü güzel yorumlar aldı. Şimdi de, Battlfield 1'in PC , PS 4 ve Xbox One'daki grafik karşılaştırmasının yer aldığı videosu paylaşıldı.

Bu yılın en çok beklenen oyunlarından birisi olarak karşımıza çıkan Battlefield 1, kendisinş heyecanla bekleyen oyuncularıyla geçtiğimiz günlerde buluştu. Oyunu çıkışının ardından, oyuncular Battlefield 1'le ilgili yorumlarını çok geçmeden paylaşmaya başladılar ve yapılan yorumlar olumlu yönde oldu. Oyun hakkında yapılan yorumlarda, grafiklerin, ışıklandırmanın, gölgelendirmenin iyi olduğu yönünde söylemlerde bulunuldu. Bu yorumları yapan oyuncuların, ağırlıklı olarak PC platformunun oyuncuları olması ise gözlerden kaçmadı. Konsol oyuncuları oyunla alakalı bazı problemler yaşamaktalar. Xbox One platformunda oyunu oynayanlar, çözünürlüğün neredeyse hiçbir zaman 1080p'ye çıkmadığını söylediler. PlayStation 4'te ise oyunun dinamik çözürlüğünün bazı anlarda 160x90'a kadar inmesi yönünde bir şikayet geldi. Bu durumların ardından, oyunun grafiklerinin PC, PS 4 ve Xbox One üzerinden karşılaştırıldığı bir video yayınlandı. CandyLand tarafından yayınlanan bu videoda, Battlefield 1'in üç platformda da nasıl gözüktüğünü görmek mümkün.

Battlefield 1'in karşılaştırılmasının yapıldığı video için linki tıklayabilirsiniz:





PAYLAŞ