Battlefield 1 oyuncuları zor durumda - Haberler - indir.com

Battlefield 1 oyuncuları zor durumda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-04 10:41:03
Editör : Galip Çiftçi
Kategori : Oyun

Bu yıl çıkışını gerçekleştirmesinin ardından en çok ses getiren oyunlardan birisi olan Battlefield 1, son günlerde oyuncularına zor zamanlar yaşatıyor. Battlefield 1 oyuncuları, sosyal medya hesapları üzerinden EA'ya şikayette bulunuyor.

Battlefield 1, bu yıl en çok ses getiren oyunlardan birisi olarak hem çıkışından önce hem de çıkışından sonra oyun dünyasında konuşulan bir isimdi. Oyunun seride Osmanlı'yı işlemesi özellikle Türk oyuncular tarafından büyük ilgi görmesine sağladı. Uzun süre gündemden düşmeyen oyun, son gündeme gelişinde oyuncuların olumsuz eleştirilerine maruz kaldı . Son dönemlerde oyundan şikayet eden Battlefield 1 oyuncuları, sosyal medya hesaplarından EA'ya çağrıda bulundu. Oyunda yaşanan hata nedeniyle, oyuncuların oyundaki ilerleyişi boşa gitti.

Battlefield 1, oyuncuları en çok memnun eden oyunlardan birisi olarak bu yılki çıkışını gerçekleştirdi. Zaman zaman ufak tefek sorunlar olsa da, oyuna olan ilgi azalmadan bugüne kadar devam etti.  Fakat son olarak oyunda meydana gelen problem, oyuncuların sert eleştirilerde bulunmasına neden oldu. Daha öncesinde sunucu sorunu yaşayan oyuncular, bu kez oluşan sorunda daha büyük tepki ortaya koydu. Bu yaşanan hata, oyuncuların Battlefield 1'deki ilerlemelerinin tamamen silinmesine neden oldu. Problem dolayısıyla bazı oyuncular, oyundaki seviyesini ve elde ettiği tüm silahları kaybetti. Oyuncuların birçoğu genel olarak hesaplarına girmede problem yaşadı. Bu durumla karşı karşıya kalan oyuncular, Twitter hesapları üzerinden EA'ya şikayette bulundular. Yaşanan olumsuzluk karşısında, EA'dan henüz bir açıklama gelmedi.





PAYLAŞ