Ball Jump Oynanış ve İnceleme - Haberler - indir.com

Ball Jump Oynanış ve İnceleme

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-09 11:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Arcade türündeki oyunları severler için, Android ve iOS işletim sistemlerine sahip akıllı telefonlarda oynanan Ball Jump, Ketchapp tarafından geliştirildi. Vakit geçirmek adına önerilebilecek oyunlardan birisi olan Ball Jump, ne kadar kolay görünse de, zaman zaman sizi zorlayabilecek bir oyun. Oyundaki amacınız topunuzla ilerleyebildiğiniz kadar ilerlemek. Bu anlamda oyunda başarı sağlayabilmeniz için, reflekslerinizin iyi olması gerekiyor ve hızlıca topu düşürmeden ilerlemeniz gerekiyor. Topu ilerlettiğiniz yol, anlık olarak değişebiliyor ve sizden bu değişim karşısında hızlı davranarak topu zıplatıp, topun düşmesini engellemeniz isteniyor.

Bahsini ettiğimiz yol tuğlalardan oluşuyor. Tuğlaların üzerinde zıplayarak ilerlediğiniz sırada, zaman zaman tuğlalar birbirine yaklaşabiliyor ya da birbirinden ayrılabiliyor. Üstelik üzerinde bulunduğunuz tuğlanın ucuna gelmeden, diğer tuğlayı göremiyorsunuz ve işte burada refleksleriniz devreye giriyor. Oyunda yol kat ettikçe, zorluk derecesi de doğru orantılı artıyor. Zorluk derecesi arttıkça, oyunun arka plandaki rengi de değişiyor. Oyun her yaşa hitap ediyor.

Oyun açıldığında karşınıza ilk çıkan ekranda bulunan hoparlör butonuna basarak, dilerseniz oyunun sesini kapatabiliyorsunuz. Oyundaki reklamları da istediğiniz takdirde kapatmanız mümkün. Bunun için, ses tuşunun hemen yanındaki butona basmanız ve sonrasında 5TL karşılığında oyundaki reklamları kapatabilirsiniz. Sıralama listesinden oyunu oynayan diğer arkadaşlarınızın puanlarını listelemeniz mümkün. Soru işaretinin olduğu butona basarak, oyunla hakkında bilgi alabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ