Bağış Tabanlı Sonsuz Koşu Oyunu: Get Water! (Video) - Haberler - indir.com

Bağış Tabanlı Sonsuz Koşu Oyunu: Get Water! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Hindistan ve Güney Asya'daki su sıkıntısına dikkat çekmesi amacıyla Decode Global Studios tarafından geliştirilmiş Get Water!, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bağış tabanlı bir sonsuz koşu oyunudur.

Yaşanan su sıkıntısı ve köyünün susuz kalmasından dolayı okulunu yarıda bırakmak zorunda kalan Maya isimli bir kız çocuğuna yardım edeceğiniz oyunda, tehlikelerle dolu bir maceraya katılarak Maya'nın taşıdığı testiyi karşınıza çıkan suları toplayarak doldurmaya çalışacaksınız.

Get Water! Maya

Sağa doğru ilerleyen bir oyun yapısının yer aldığı Get Water!'da suları toplarken aynı zamanda Maya'ya engel olmaya çalışan düşmanlar ile de baş etmek zorundasınız. Bunun için silah yerine kullanabileceğiniz bumerang'ı ekrana dokunarak fırlatabilir ve düşmanlarınızı bu sayede yok ederek, ilerlemeye devam edebilirsiniz.

Alışık olduğumuz sonsuz koşu oyunlarından farklı bir oyun kontrolünün bulunduğu oyunda Maya'yı ayaklarının altına çizeceğiniz çizgiler ile yönlendireceksiniz. 

Get Water!

Son derece eğlenceli bir oyun olan Get Water! 4 TL fiyat etiketine sahip olup, bu ücret üreticinin açıklamasına göre dünyadaki su sorununa çözüm için hazırlanacak olan projelerde kullanılacak.

Android, iOS ya da Windows Phone cihazlarınızda oynayabileceğiniz Get Water! oyununu, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebileceğiniz gibi Get Water! Oynanış Videosu'nu da izleyebilirsiniz.




Get Water Oynanış Videosu


PAYLAŞ