B1 File Manager'la Birden Fazla Dropbox Hesabı Aynı Cihazda - Haberler - indir.com

B1 File Manager'la Birden Fazla Dropbox Hesabı Aynı Cihazda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Birden fazla Dropbox hesabı olan kullanıcılar için geliştirilmiş B1 File Manager uygulaması, bu hesaplarınıza sadece bir cihaz üzerinden yönetebilmenize imkan tanıyor.

Kendi uygulamasını kullandığınızda sadece tek bir Dropbox hesabına erişmenize izin veren Dropbox uygulamasına alternatif olarak geliştirilmiş olan B1 File Manager uygulaması ile birden fazla Dropbox hesabınızı sadece tek bir yerden rahatlıkla yönetebilirsiniz.

B1 File Manager

Tamamen ücretsiz olarak indirmeye sunulan ve temel olarak bir Android dosya gezgini uygulaması olan B1 File Manager, farklı Dropbox hesaplarınız arasında kolay bir şekilde gezinmenizi sağlamakla beraber, hesabınızda bulunan dosyaların taşınması, silinmesi, kopyalanması ve paylaşılması gibi işlemleri de oldukça kolay bir hale getiriyor.

Uygulama sayesinde Dropbox hesaplarınızı yönetebilmeniz için yapmanız gereken tek şey; uygulama üzerinde bulunan 'Add Network' seçeneğine tıklayarak, Dropbox hesabınıza ait bilgileri girmek olacak. Bu sayede de birçok hesabınızı uygulama üzerinden görüntüleyebilir ve yönetebilirsiniz.

Android sistemine sahip cihazınızda kullanabileceğiniz B1 File Manager uygulamasıyla beraber Dropbox mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazlarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ