AYEDAŞ Mobil 186 Uygulaması Yenilendi - Haberler - indir.com

AYEDAŞ Mobil 186 Uygulaması Yenilendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-05 07:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Uygulama

Alanında kazandırdığı uygulamalar ve yenilikler ile dijital dünyada en iyi hizmet kalitesini vermek amacını benimseyerek yola çıkmış AYEDAŞ, AYEDAŞ 186 mobil uygulamasını tümüyle yeniledi. Uygulamanın güncel versiyonu ile müşteriler arıza kaydını konum ve fotoğraf paylaşmak suretiyle oluşturabilecekler. Ayrıca uygulama üzerinden planlı kesintiler hakkında verilen haberler ile kesintilerin önceden öğrenebilecek olan kullanıcılar birçok farklı kategoriden talep açabilecekler.

Elektrik şüphesiz yaşamımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. AYEDAŞ elektrik enerjisini insan odaklı hizmet anlayışı ile günümüzde gelişen teknolojiye uyumlu sistemleriyle müşteri iletişim kanallarını giderek artırarak sektörde bir ilk olan mobil uygulaması AYEDAŞ 186' yı güncelledi. İstanbul Anadolu Yakası' nın elektrik dağıtım görevini gerçekleştiren firma müşteri memnuniyetini esas alarak yaptığı çalışmalar ile AYEDAŞ 186 uygulamasına eklenen yeni özelliklerle birlikte müşterilerinin soru ve çözüm taleplerine kısa sürede ulaşmayı hedefliyor.

Dijital platformlar üzerinden indirilebilen uygulama şimdiden yirmi bin kullanıcıya sahip oldu. Güncellenen mobil uygulama sayesinde artık pek çok işlem bir arada ve daha hızlı bir şekilde sorunlara çözüm bulunmasının amaçlanıyor. AYEDAŞ 186 ile taleplere en hızlı şekilde ulaşılarak planlı kesintilerden vatandaş anında haberdar edecek ve harita üzerinden kesintilerin hangi yerlerde olduğunu rahatça görebilecek. Ayrıca kullanıcılarına özel haber ve kampanyalardan bildiriler yolu ile haberdar özelliği sunacak olan uygulama ile müşterilerinin arıza ihbarı yapması, aydınlatma ihbarı, endeks girişi, sayaç işlemleri ve kesme/ açma ihbarı yapmasına imkan sağlayacak bununla birlikte yetkili elektrikçilere de proje randevu talebi yapabilmesine ve işlemlerini kolaca takip edebilmesine imkan sağlayacak.





PAYLAŞ