Asus'tan Zenfone 3 Cihazlarına Müjde! Android 8.0 Yolda! - Haberler - indir.com

Asus'tan Zenfone 3 Cihazlarına Müjde! Android 8.0 Yolda!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-21 17:35:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : Teknoloji

Asus?un ZenFone serisi cihazlar hem ülkemizde hemde genel anlamda popüler cihaz haline geldi. Asus ilk Zenfone cihazını 2016 yılında çıkartmıştı şimdi ise ilk ürünü bile halen kullanılmakta. Asus  her ürettiği cihazda dahada kalite arttıran bir marka haline gelmişti. Ürünlerinin fiyatları ise oldukça uygun ve her bütçeye göre ayarlanmış. Şimdi ise Asus aileye bir üye daha katıyor.

Asus Zenfone 3 Zoom ile birlikte Üretici Firma bahar temizliğine başladı. Asus güncelleme ile beraber hem cihazları sağlam bir şekilde temizleyecek hemde sponsor tüm uygulamaları kaldıracak. Yani cihaz kuruluyken gelen uygulamalar tamamen kaldırılacak. Uygulama İsimleri ( Photocollege,Do it later, TripAdivisor, Puffin Browser, Minimove ve Kindle)

İlk Bahar Temizliği Başlasın!

Aynı zamanda Asus bunların dışında küçük çaplı bir arayüz değişikliğine gidecek ve ikonlarını tekrardan yapılandıracak olan Asus hızlı kaydırma gibi birkaç özelliği de güncelleme ile cihazlara entegre edecek.Cihaza dair gizlilik ayarlarında küçük boyutta değişikliklere gidilecek. Bu işlemler sonucunda ise sistem öncekine göre biraz daha yavaş olabilir ancak bu güncelleme telefonunuza genel olarak nefes aldıracak yani sıkışmış arayüz,büyük ikonlar,hiç kullanmadığınız sürekli Ram,Cpu,Depolama tüketen uygulamalar ve dolan bellek tek seferde temizlenecek yani Asus'un iddiası bu yönde.





PAYLAŞ