Asus'tan Yeni Hepsi Bir Arada Bilgisayarlar Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Asus'tan Yeni Hepsi Bir Arada Bilgisayarlar Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-14 15:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünyanın önde gelen bilgisayar üreticilerinden birisi olan Asus'un yeni hepsi bir arada bilgisayar modellerini görmeye devam ediyoruz. CES 2018 ile beraber bu seriye iki yenü üye daha ekleyen Asus, pazarda Apple'ın iMac serisine rekabet edebilecek modellerini sunmaya devam ediyor. Asus hepsi bir arada özelliğine sahip V272 ve V222 model numaralı cihazlarını tanıttı. Henüz detaylı teknik özellikleri ortaya çıkmayan cihazlardan daha güçlü olan model V272'de 27 inçlik IPS bir ekran yer alıyor. iMac serisinden farklı olan bu cihazın ekranı dokunmatik bir yüzeye sahip olarak geliyor.

Oldukça ince çerçevelere sahip olan bu yeni modelin şık bir tasarıma sahip olarak çıkması dikkat çekiyor. İşlemci gücü tarafında 8.nesil Intel Core i7'den gücünü alan bu bilgisayarda NVIDIA GeForce MX150 ekran kartı modeline sahip olarak geliyor. Cihaz oyun odaklı bir bilgisayar olmadığından ötürü çok yüksek grafikli oyunlar yerine çok oyunlu düşük sistem gerektiren oyunlar oynanabilmektedir. Ekran tarafında sRGB'nin yüzde 100'ünü sunabilen bu sistemin 178 derecelik bir görüş açısı bulunuyor.

Kamera bölümü çerçevenin alt kısmına konumlandırılan modelde Sonic Master ses sistemi yer alıyor. Bir diğer model V222'de ise 22 inçlik 1080P çözünürlüklü bir ekran yer alıyor. Tasarım noktasında aynı çizgileri taşıyan bu modelde Sonic Master ses sistemine sahip olarak geliyor. Beyaz ve Siyah renk seçeneklerine sahip olan cihazların çıkış tarihi ve fiyatları hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.





PAYLAŞ