Asus Zenfone 5 Max özellikleri ortaya çıktı! - Haberler - indir.com

Asus Zenfone 5 Max özellikleri ortaya çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-13 15:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Şubat ayında gerçekleşen Mobil Dünya Kongresi 2018 kapsamında Asus gerçekleştirmiş olduğu lansmanda yeni Zenfone 5 serisini tanıtmıştı. Cihazlar tasarım noktasında çentikli yapısı ile dikkat çekerken seri Zenfone 5z, Zenfone 5 ve Zenfone 5 Lite olarak üç farklı alternatif ile gelmişti. Asus'un yakın kaynaklarından gelen sızıntılara göre ise Zenfone 5 serisi bunlarla sınırlı kalmayacak ve şuan için şirketin Zenfone 5 Max üzerinde çalışmalar gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Alınan Wifi sertifikasyonunda gözüken bilgilere göre modelin Qualcomm Snapdragon 660 işlemcisine sahip olduğu gözüküyor.

2.2 GHz hız ile çalışabilen bu işlemciye Adreno 512 grafik birimi eşlik edecek. Zenfone 5 Max modelinin tek çekirdekten 1518 puan ve çoklu çekirdekten ise 5386 puan aldığını görüyoruz. Henüz bir sızıntı olduğu için test sonuçlarının kesin bir doğruluğu bulunmuyor. Modelde 4 GB RAM belleği yer alıyor ve cihazın Oreo işletim sistemine sahip olduğu gözüküyor. Asus'un yeni Zenfone 5 Max modeli hakkında şuan için ortaya çıkan bilgiler bunlardan ibaret. Modelin ne zaman tanıtılacağı ve tüm detayları henüz bilinmiyor.

Ancak şirketin yeni tasarım çizgisi ile beraber Zenfone 5 serisinde iyi bir satış başarısı yakalaması beklentiler arasında bulunuyor.





PAYLAŞ