Asus Zenfone 3 Go MWC 2017'de Tanıtılacak - Haberler - indir.com

Asus Zenfone 3 Go MWC 2017'de Tanıtılacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-23 15:50:25
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Merakla beklenen 2017 Mobil Dünya Kongresi etkinliğine sayılı günler kala yeni markaların sızıntıları devam ediyor. Etkinlik birçok markanın birçok yeni akıllı telefonuna ev sahipliği yapacak. Bu marka ve cihazlardan biri ise köklü firma Asus markası olacak. Tayvanlı şirket her etkinlikte olduğu gibi MWC 2017 kapsamında da Zenfone 3 ailesinin gelişmiş modelini tanıtarak adından söz ettireceğe benziyor. Kaynağı İtalya olan bir sızıntıya göre Asus, MWC 2017 etkinliği kapsamında yeni Zenfone 3 Go modelini tanıtacak ve bu model hakkında şimdiden bilgiler belli olmaya başladı.

Zenfone 3 Go Özellikleri

Sızdırılan cihaz özelliklerine göre Zenfone 3 modelinde 720P çözünürlüklü 5 inç büyüklüğünde bir ekran olacak. İşlemci tarafında Qualcomm mimarili Snapdragon 410 işlemci modelini kullanacak ve 2 GB RAM belleğine sahip olacak. 5 Megapiksel ön kamera ile gelecek cihazda 13 Megapiksel ana kamera bulunacak. Zenfone 3 Go tasarım detaylarına bakarsak, modelde metal yapıya sahip klasik ama şık bir gövde kullanılıyor. Zenfone 3 Go görsellerinde ise Facebook ve YouTube üzerinden yapılabilecek olan Canlı Yayın özelliklerine vurgu yapılmış durumda.

Şirketin yeni akıllı telefonu Asya bölgesinde 160 Euro gibi rakamlarda satışa sunulacak. Bu fiyat politikasının Asya dışında nasıl olacağı henüz bilinmezken, bu konuyla ilgili detaylar şuan bunlardan ibaret. Bakalım MWC 2017 etkinliği daha ne gibi cihaz modellerine ev sahipliği yapacak göreceğiz.





PAYLAŞ