Asus VivoBook S Serisinin Yeni Üyesi Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Asus VivoBook S Serisinin Yeni Üyesi Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-25 13:33:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Asus yeni dizüstü bilgisayar modellerini tanıtmaya devam ediyor. Şimdi ise VivoBook S serisinin yeni nesil işlemciye sahip yeni üyesi olan Asus S510 adlı bilgisayarının çıkışı gerçekleştirildi. Bu yeni model yedinci nesil Core i7 serisi işlemler ile geliyor ve Windows 10 işletim sistemine sahip durumda. Tasarım ve şıklık konusunda tam anlamıyla MacBook Air modeline benzediğini ifade edebileceğimiz model 7.8 mm?lik bir kalınlığa sahip gövdeye sahip. Bu bilgisayar yaklaşık olarak 1.5 kilogramlık bir ağırlığı ile taşınabilirlik noktasında oldukça rahatlık sağlayacaktır diyebiliriz.

Asus VivoBook S510 modelinin teknik detaylarına baktığımızda ise model 15.6 inç büyüklüğe sahip 1920x1080 piksel Full HD bir ekrana sahip durumda. Intel Core i7-7500U yada i7-7200U işlemci seçenekleri ile gelecek olan model 8 GB?lık bir RAM kapasitesine sahip durumda. Seçtiğiniz modele göre 1 TB?lık dahili depolamalı versiyonuda yer alıyor. Bilgisayar girişlerine baktığımızda ise modelde USB-C, USB 3.0, USB Tpye-A, HDMI ve kulaklık jakı portları yer alıyor. SD kart okuyucusunun da olduğu model Windows 10?ın Home versiyonu yüklü olarak geliyor. Modelin yurt dışı fiyatının 700 dolardan başlayan rakamlar ile satışa sunulacağı ifade ediliyor.

İşlemci türü ve depolama alanına göre değişkenlik gösteren fiyat 800 dolar seviyelerine dahi erişebiliyor. Yurt dışında Asus web sitesi olmak üzere birçok online mağazada satışa sunulan modelin ise yakın zamanda ülkemize de gelmesi bekleniyor. VivoBook S serisini bu yıl ilk olarak Computex fuarı kapsamında görmüştük ve tek bir model ile çıkışını gerçekleştirmişti. Şimdi ise rakiplerine göre daha ergonomik ve tasarımsal açıdan da oldukça şık bir model ile karşımıza geldiğini söyleyebiliriz. Gözüken o ki Asus, bu yeni VivoBook serisine ilerleyen zamanlarda yeni üyeler kazandırmaya devam edecektir.





PAYLAŞ