Assassin's Creed: Unity Satışa Çıktı! - Haberler - indir.com

Assassin's Creed: Unity Satışa Çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Oyuncuları Fransız İhtilali'nin kaosuna, Paris'e götürecek olan Ubisoft Montreal yapımı Assassin's Creed: Unity, dijital oyun platformu PlayStore üzerinden satışa çıktı. Dev bir şehir, zengin içerikler ve unutulmaz bir Assassin's Creed hikayesi sizleri bekliyor.

Playstore'un resmi Twitter hesabı üzerinden ülkemizde satışa çıktığı duyurulan Assassin's Creed: Unity, yepyeni parkur, savaş ve gizlilik mekanikleri yer alıyor. Oyunda kendi silahınızı, envanterinizi, kıyafetinizi ve özel yeteneklerinizi kendiniz seçebileceğiniz gibi kendinize özel bir oynanış tarzı yaratabileceksiniz.

ACUnity

Atalarından daha ölümcül yeni Arno karakterini oynayabileceğiniz yapımda, avınızı crossbow özelliklerine sahip yeni Phantom Blade gibi silahları kullanarak indirebilir, devasa büyüklükte açık dünya yapısındaki şehirde yol alabilirsiniz.

Detaylı bina içlerini, gizli yer altı mezarlıklarını ve lağımları keşfedebileceğiniz oyunda Fransız İhtilali'nin kaosuna ilk elden tanık olma şansı bulacaksınız.

Ayrıca eşsiz bir co-op deneyimi de sunan Assassin's Creed: Unity'de, epik tek kişilik senaryo modunun yanı sıra üç arkadaşınızla birlik olarak 18. yüzyıl Paris'inin açık dünyasını online olarak tecrübe edebilirsiniz.

ACUnity

Tüm bunlara ek olarak Assassin's Creed: Unity oynayarak; Büyük çaplı soygunları gerçekleştirebilir, co-op oynanışa özel olarak tasarlanmış hikaye odaklı benzersiz görevlerde yer alabilir, bir imparatoru korumak ve bir idamı engellemek için mücadele edebilir ve ayrıca bir Templar ajanına suikast düzenlemek için farklı stratejiler belirleyebilirsiniz.

132 TL fiyat etiketiyle PC'ler için satışa sunulan Assassin's Creed: Unity oyununu satın almak için TTNET A.Ş.'nin dijital oyun platformu PlayStore'u ziyaret edebilirsiniz.





PAYLAŞ