Assassin's Creed TV Dizisi Oluyor - Haberler - indir.com

Assassin's Creed TV Dizisi Oluyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-27 14:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Ubisoft'un sevilen oyun serisi olan Assassin's Creed her yıl farklı bir hikaye, yapı ve oyun içeriği ile oyun severlerin karşısına çıkıyor. Hem bilgisayar hemde konsol platformlarında severek oynanan Assassin's Creed oyununun geçtiğimiz yıl sinema sektöründe bir filmi çıkmıştı. Şimdi ise gelen haberlere göre Assassin's Creed bir televizyon dizisi olarak yakın zamanda karşımıza çıkacak. Bu noktada Hollywood yapımcıları film sektöründe çizgi romanlar, animeler ve oyun içeriklerindeki kaliteli hikayeleri sineme alanına aktarmaya başladılar. Öyle ki The Division, Splinter Cell gibi oyunların sinema yapımlarını beyaz perdede görmüştük.

Sonrasında ise geçtiğimiz yıl Assassin's Creed sinema filminin ardından bu sefer bir TV dizisi için hazırlıklar başladı. Sinema yapımında Michael Fassbender'ın başrolü oynadığı yapım fazla ilgi görmesede, Ubisoft TV sektöründeki ısrarını devam ettiriyor. Assassin's Creed içerik müdürlüğü yetkilisi olan Aymar Azaizia geçtiğimiz gün Reddit tarafından yöneltilen bir soru cevap etkinliğine katılmıştı. Burada sorulanlar üzere Assassin's Creed'in televizyonda bir yapım olarak hayata geçmesini onaylamıştı.

Assassin's Creed TV dizisi projesi hakkında Azazia; Tıpkı filmde olduğu gibi gurur duyduğumuz bir sonuç ortaya koyabilmek için işleri ağırdan alacağız.' Dedi. Oldukça yoğun eleştirilere mağruz kalan sinema yapımının ardından Assassin's Creed dizi içeriğindeki hikayenin ne düzeyde başarılı olacağı henüz belirsizliğini koruyor. Henüz bu TV projesindeki oyuncular ve senaryolar belli değil iken, Ubisoft'un bu dizi yayıncılığı noktasında Netflix ile görüştüğü belirtiliyor. Bakalım bu yeni Assassin's Creed dizi projesi, film ve oyun severler için ne kadar etkili olacak göreceğiz.

 





PAYLAŞ