Assassin's Creed Rogue HD Remaster piyasaya sürülecek - Haberler - indir.com

Assassin's Creed Rogue HD Remaster piyasaya sürülecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-05 18:10:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : İnceleme

Bu zamana kadar nesil geçişine denk gelmiş olan oyunlardan bir tanesi de bilinen Assassin's Creed Rogue oldu. Şu anki nesilde konsolların çıkışı esnasında yükselişini iyi yapmakta olan Rogue, PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için 2014 senesinin Kasım ayında oyun severler için satışa sunuldu. O zamanlarda muhtemelen Assassin's Creed IV: Black Flag oyununun varlığından olacak ki, Ubisoft bu oyunu PlayStation 4 ve Xbox One konsolları için de oyun severler için satışa sunmadı, ama bugünlerde gündeme çıkan bir habere göre, önümüzdeki yıllar içerisinde bu başlangıcı yaparak temelleri atacak.

Kotaku UK tarafından fark edilen ince bir detaya göre, üç farklı İtalyan perakendeci olan, Reluxshop, Webster ve ePRICE, Assassin's Creed Rogue oyununu  PlayStation 4 ve Xbox One için HD Remaster eklentisi ile ana sayfalarındaki listelemeye dahil ettiler. Webster ileri bir tarih olan 15 Mart 2018 tarihini işaret ederken, ePRICE ise farklı bir söylemle 2 Nisan 2018 tarihinde çıkacağını iddia ediyor. Her ne kadar arada kısa bir tarih farklılıkları olsa da, her üçünün de bir olduğu ortak nokta, Assassin's Creed Rogue HD Remaster, PlayStation 4 ve Xbox One için 2018 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sunulacak.

Assassin's Creed IV: Black Flag ve Assassin's Creed: Unity oyunlarının arasındaki bir sürede geçen Assassin's Creed Rogue oyununda, ihanet edildikten sonra Templar tarafına geçiş yapıp da eski Brotherhood üyelerini öldüren Shay Patrick Cormac isimli bir karakteri yönetiliyordu.

 





PAYLAŞ