Assassin's Creed Origins, Sezon Kartı detayları geldi - Haberler - indir.com

Assassin's Creed Origins, Sezon Kartı detayları geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-11 21:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Sızıntı haberlerin ardından, Ubisoft tarafından Mayıs aylarında resmi olarak duyurulan Assassin's Creed Origins, oyuncuların epey heyecanlanmasını sağlamıştı. Oyuna dair pek çok bilgi verildi ve oyun fuarlarında tanıtım videoları, fragmanlar yayınlandı. Oldukça merakla beklenen yapımda, Brotherhood birliğinin doğuşuna dönülüyor. Assassin's Creed serilerinin bir özelliği olan Sezon Kartı'nın, Assassin's Creed Origins'de nasıl olacağına dair bugüne kadar pek aydınlatıcı bir bilgi verilmemişti. Oyun severlerin merak ettiği bir konu olan Assassin's Creed Origins Sezon Kartı'yla ilgili soru işaretleri giderildi.

Assassin's Creed'in her serisinde olduğu gibi, Ubisoft Assassin's Creed Origins için de Sezon Kartı planları yapıyor. Bu anlamdaki hazırlıklarına dair merak edenler için bilgi veren Ubisoft, oyunun çıkışının ardından iki adet genişleme paketi yayınlanacak. Yayınlanacak paketlerin isimleri sırasıyla The Hidden Ones, ve The Curse of the Pharaohs şeklinde olacak. İlk olarak yayınlanacak olan paket The Hidden Ones, 2018'in başlarında yani Ocak ayında oyun severlerle buluşacak. Bu pakette ana oyunun bitişinin birkaç yıl sonrası konu edilecek ve mücadele edilen taraf Romalılar olacak. İkinci paket The Curse of the Pharaohs ise, Mart ayında oyundaki yerini alacak. Buradaki amaç, firavunları dirilten ölü lanetini araştırmak olacak. Bu araştırma sürecinde, akrepler, Anubis savaşçıları peşinizde olacak. Bu paketlerin yanı sıra, oyunun çıkışından hemen sonra Roman Centurion ve Horus isimleriyle iki küçük içerik, yeni kıyafet ve silahlar da yayınlanacak.

Tüm bu ücretli içeriklerin yanı sıra, Assassin's Creed Origins içerisinde ücretsiz sunulacak içerikler de yer alacak. Yine oyun çıktıktan kısa bir süre sonra, Kasım ayının ortalarında The Trials of the Gods adında bir içerik oyuna eklenecek. Bu içerikte, Mısırlı Tanrılara karşı mücadele verilecek. Verilen bu mücadelenin sonucunda galip gelinirse, bir takım ödülleri almaya hak kazanacaksınız. Bir diğer ücretsiz içerik de The Nomad's Bazaar olacak. Oyuna girdiğiniz zaman bir tüccar sizi karşılayacak ve günlük görevlerinizi bu tüccardan alacaksınız. Horde Mode'da ise, bir arena içerisinde size doğru akın akın gelen düşmanlara karşı ayakta durmak zorunda kalacaksınız. Assassin's Creed Origins, 27 Ekim tarihinde, PC, Xbox One ve PS 4 için raflardaki yerini alacak.





PAYLAŞ