Assassin's Creed Origins İçeriklerinin Tarihleri Belli Oldu - Haberler - indir.com

Assassin's Creed Origins İçeriklerinin Tarihleri Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-23 14:32:31
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Oyun severlerin büyük bir beğeni ile oynadığı Assassin's Creed Origins, geçtiğimi yıl içerisinde piyasaya sürülmüştü. Geçtiğimiz hafta içerisinde, oyuna dair Ubisoft'tan bir açıklama geldi ve Ubisoft, Assassin's Creed Origins için yayınlanacak olan içeriklerden bahsetmişti. İçerik hakkında bilgi verilse de, oyunun şu ana kadar yayınlanacak olan en büyük içeriği olan The Hidden Ones'ın çıkış tarihi verilmemişti. Ubisoft, kısa bir süre önce yeni bir açıklama yaptı ve oyun için yayınlanacak olan tüm indirilebilir içeriklerin tarihlerini paylaştı.

Oyuna ekleneceği bilinen 3 içerik bulunuyor. Bunlardan en büyüğü ve ilki olan The Hidden Ones¸23 Ocak 2018 tarihi itibariyle indirilmeye açıldı. Sezon Kart sahipleri, bu içeriğe ücretsiz olarak sahip olabiliyor. Ayrı olarak da satılacak olan içeriğin fiyatı $10, TL cinsinden de 38 TL olacak. İçerikle birlikte Bayek için yeni bir kıyafetin geleceği gibi, yeni silahlar ve yeni binekler de oyundaki yerini alacak. Bu içerikte, oyuncular Sinai Bölgesi'ni işgal eden Romalılara karşı savaşacaklar.

İkinci olarak eklenecek olan içerik Discovery Tour, 20 Şubat 2018 tarihinde gelecek. Bu içerik ücretsiz olacak ve Uplay ve Steam üzerinden indirilebilecek. Bu içerikte, Alexandria (İskenderiye), Memphis (Kahire'nin güneyinde antik Mısır sitesi), Nile delta (Nil deltası), Giza plateau (Giza platosu), the Faiyum Oasis (Faiyum Vahası) ve Great Sand Seas (Devasa Kum Denizleri) mekanlarını yürüyerek ya da atlar binerek gezilebilecek. Oyuncular, içerisinde savaş olmayan bu içerikte  Mısır tarihini öğrenme imkanına sahip olacaklar. Giza Pirmaitleri'nde mumyalama ve Kleopatra'nın hayatı gibi bilgiler edinilebilecek.

Oyunun son içeriği The Curse of the Pharaohs ise 6 Mart 2018 tarihinde yayınlanacak. The Curse of the Pharaohs içeriğinde Bayek karakteri yönetilecek ve ana oyundan bağımsız bir hikaye yer alacak. İçerikte, Thebes şehrindeki Mısır mitolojisinin canavarlarına karşı mücadele verilecek. Ücretli olan bu içeriğin fiyatı 20$ - 75 TL olacak. Yeni silah ve teçhizatlar, bu içerikle beraber gelecek.





PAYLAŞ