Asphalt 9: Legends, grafikleriyle mobil oyun dünyasını sallayacak - Haberler - indir.com

Asphalt 9: Legends, grafikleriyle mobil oyun dünyasını sallayacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-26 15:35:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Mobil oyun tutkunlarının akıllı telefonlarında oynamaktan en çok hoşlandıkları oyun türünün, yarış oyunları olduğunu söylemek mümkün. Fakat mobilde, oyuncuların her anlamda beklentilerini karşılayan yarış oyunlarının  sayısı oldukça az. Bu anlamda, oyuncuların severek oynadığı yarış oyunları düşünüldüğünde akla ilk gelen isimlerden birisi Aspahlt oluyor. En son son Asphalt 8 ile çıkan seri, bu oyunuyla indirilme rekoru kırmış ve büyük beğeni toplamıştı. Şimdi serinin yeni oyunu Asphalt 9 Legends, mobil oyun dünyasını sallamaya geliyor. Henüz çıkışını yapmış olan Asphalt 9 Legends, şimdiden sahip olduğu grafikleriyle adından söz ettirmeye başladı.

Merakla beklenen Asphalt 9 Legends indirilmeye sunuldu

Mobil oyun tutkunları Asphalt 9 Legends'i duyurulduğu günden itibaren merak içerisinde bekliyorlardı. Yarış oyunu severler daha fazla bekletilmeden, Asphalt 9 Legends'in indirilmeye sunulduğu açıklandı. Asphalt 9 Legends, hem iOs hem de Android platformlardaki yerini aldı. Son dönemlerde mobil oyun dünyası da battle royale furyasına katılmış olsa da yarış oyunları mobil oyuncuların vaz geçilmezleri arasında yer alıyor.

Mobil oyuncuların artmasıyla birlikte, artık akıllı telefon üretimlerinde ekran kartları ve işlemciler daha çok dikkate alınıyor. Fakat yine de oyuncular PC ya da konsoldan aldığı tadı, akıllı telefonlardan alamıyor. Gameloft imzalı Asphalt 9 Legends ise bu anlayışı yıkacak gibi görünüyor. Oyunu deneme şansına sahip olan oyuncular, hem grafikler hem de efektler anlamında oldukça olumlu yorumlarda bulundular. Bu anlamda oyuncular iOS ve Android cihazlarında en iyi yarış deneyimini Asphalt 9 Legends ile yaşayabilecekler.





PAYLAŞ