Artık iPhone ve iPad ile Samsung Gear Akıllı Saatlerini Kullanmak Mümkün! - Haberler - indir.com

Artık iPhone ve iPad ile Samsung Gear Akıllı Saatlerini Kullanmak Mümkün!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-11 01:20:29
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple ile Samsung arasındaki rekabet artık sadece akıllı telefonlarla sınırlı kalmıyor. Bunun yanında artık iki firma arasındaki rekabet hem parça tedariklerinde hem diğer teknoloji ürünlerinde ama en çok giyilebilir teknoloji alanında da devam ediyor. Özellikle son dönemde bir hayli kızışan rekabet sonrasında Apple Watch 2 serisiyle beraber Apple'ın biraz daha öne çıkmaya başladığını da biliyoruz.

Gear Fit uygulaması, Gear Fit 2 akıllı saati ile benzer uyumluluk gösterirken Samsung Gear S uygulaması, şirketin Gear 2 ve Gear 3 akıllı saatlerinin iPhone desteğini sunuyor. Uygulamalar, cihaz sahiplerinin Gear uygulama mağazasında yüklü uygulamaları ve özelliklerini kullanmalarına olanak tanıyor.

Özellikler ve işlevler cihazlara göre değişiklik gösterse de, iOS kullanıcıları Samsung Gear S3'ün zaman aşımsız ve şık tasarımını, IP68 su ve toz direncinin yanı sıra dahili GPS, barometre, hız ölçer gibi gelişmiş özelliklerin keyfini çıkarabilecekler.

Özellikle sağlam tasarımıyla esin kaynağı olan Samsung Gear S3 Frontier'in yanı sıra lüks saatlerde bulunan denge ile şık bir stil içeren Gear S3 Classic'in artık iPhone'larla birlikte kullanılabilecek olmaları kesinlikle eşsiz bir gelişme. Kullanıcılar mesafe ve güzergah, koşu hızı, yakılan kalori ve kalp atış hızını izleyerek de antrenman takibini yapabilecekler.

Kullanıcılar Samsung Gear cihazlarındaki uygulamaları yönetebilmelerinin yanı sıra, bireysel uygulama ayarlarını düzenleyebilir, Find my Gear ile kayıp saatlerini bulabilir, güncelleme bildirimlerini kontrol edebilir ve otomatik güncellemeleri etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirler. Ayrıca S Health uygulamasının ve özelliklerini de kullanabilir. Sağlık ve fitness verilerini S Health ile senkronize edebilir.

Samsung Gear S ve Gear Fit uygulamaları, App Store'dan iPhone ve iPad için ücretsiz olarak indirilebilir.





PAYLAŞ