Arkadaşınızın Telefonunu Kurcalayan Uygulama: Homescreen  - Haberler - indir.com

Arkadaşınızın Telefonunu Kurcalayan Uygulama: Homescreen

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Arkadaşlarınızın iPhone'larında hangi uygulama ya da oyunun olduğunu merak mı ediyorsunuz? Eğer cevabınız EVET ise; Homescreen adlı bu uygulamayı mutlaka denemelisiniz. Uygulama sayesinde arkadaşlarınızın telefonlarındaki ana ekrana bakabiliyorsunuz.

Uygulamayı haber başlığımıza bakarak zararlı bir yazılımmış gibi düşünebilirsiniz. Ancak sandığınız gibi değil. Homescreen uygulaması temelde bir ekran görüntüsü paylaşım uygulaması.

Kurulu olduğu telefonların ana ekran görüntüsünü alarak, bu görüntülerin Twitter üzerinden #homescreen hashtag'ıyla paylaşılmasını sağlıyor. Böylece kimin telefonunda hangi uygulama ve oyun kullanılıyor, kolay bir şekilde öğrenilebiliyor. Bunu yapmak içinse uygulamanın hem sizin hem de arkadaşınızın telefonunda kurulu olması gerekiyor.

Homescreen

İkon tanıma sistemi adı verilen bir özelliğe de sahip olan uygulama, bu özellik sayesinde arkadaşınızın ekranında gördüğünüz ya da merak ettiğiniz uygulamalar hakkında hızlıca bilgi alabilmenize de imkan tanıyor.

Uygulamanın resmi sitesinde herkesin en çok kullandığı uygulamaların listesini bulabilirsiniz. iPhone ve iPad cihazlarda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Homescreen uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ