Appstore'un ücretli en iyi 5 uygulaması - Haberler - indir.com

Appstore'un ücretli en iyi 5 uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-30 09:00:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

Her zaman en iyi Android uygulamaları, en iyi iOS uygulamaları listeler hazırlıyorduk size. En iyi ücretsiz uygulamaları beğenmeyen kişiler için bu sefer de en iyi ücretli uygulamaları listeledik. Liste sırası bizim beğenimize göre sıralandı. Zevklerimiz farklı olabilir, ama sizin de beğeneceğinizi söyleyebilirim. Uygulamaların İndirme Linklerinin Yazının Sonunda Yer Alıyor.

1. Hitman: Sniper

Hitman: Sniper

Hitman serisinin mobile dönüştürülmüş hali olan Hitman: Sniper, oyuncularına üst düzey grafikler sunuyor. Ayrıca oyunun grafikleri kadar oynanışı da çok rahat. Oyun içerisinde görev yaparak, görevlerdeki hedefleri yok ederek para kazanıp, bu paralarla silah alıp, silahınızı güçlendirebilir ve özel tüfeklere sahip olabilirsiniz.

Fiyat: 0,59 TL

2. LightX

LightX

 

LightX uygulaması ile resimlerinizdeki arkaplanı kaldırma, harika selfiler yaratma, renk sıçratma efektleri, ikili&üçlü pozlama efekt karıştırmaları, seçici düzenleme efektleri ve bulanıklaştırma efektleri yapmanın en kolay ve eğlenceli bir yoludur. Bu uygulama sayesinde fotoğraflarınızda dilediğiniz düzenlemeleri çok kolay ve profesyonel bir şekilde yapabilirsiniz.

Fiyat: 6,99 TL

3. Osmanlı Devri

Osmanlı Devri

Yüksek kalitede, detaylı ve hoş tasarlanmış görsel çizgileriyle son derece kaliteli olduğunu gösteren gerçek zamanlı strateji oyunu. Osmanlı Devri oyununda ilk olarak Anadolu?ya yayılmaya çalışıyorsunuz. Anadolu?da hakimiyeti zor da olsa kurmayı başardıktan sonra Avrupa?ya açılıyorsunuz. Gece gündüz savaşlara hazırlanmak, askerlerinizi eğitmek, bir yandan da obanızın güvenliğini sağlamak elbette kolay olmuyor.

Fiyat: 2,99 TL yerine Ücretsiz!

4. 7 Dakikalık Egzersiz

7 Dakikalık Egzersiz

"7 Dakikalık Egzersiz" uluslararası bir başarı haline gelen araştırmaya dayalı bir egzersiz programıdır! Önde gelen araştırma dergisi ACSM'de yayınlanan ve sonra NYT tarafından üne kavuşturulan "7 Dakikalık Egzersiz" basit ama etkilidir. Araştırmacılar 10 saniyelik dinlenme aralıklarıyla 30 saniyede gerçekleştirilen 12 egzersiz seçmişlerdir. Bu kısa dinlenmeli yüksek yoğunluktaki antrenman günlük metabolizmanın daha yüksek olmasıyla sonuçlanır ve bir saatlik bir çalışmaya denktir - 7 dakikadan sadece biraz daha uzundur.

Fiyat: 9,99 TL

5. Facetune

Facetune

Facetune, güçlü ve eğlenceli bir portre fotoğrafı editörüdür. Ayrıca Facetune, 107 ülkede en iyi Fotoğraf ve Video Uyglaması seçilmiştir. Facetune, her kullanıcıya profesyonel photoshop modelleriyle karşılatırılabilecek mükemmel portreler yaratma olanağı verir.

Fiyat: 13,99 TL





PAYLAŞ