Apple'ın İlk Akıllı Hoparlörü HomePod'a İlgi Oldukça Yüksek - Haberler - indir.com

Apple'ın İlk Akıllı Hoparlörü HomePod'a İlgi Oldukça Yüksek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-19 14:40:55
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son zamanlarda teknoloji devi Apple'a ait yeni ürünler ve teknolojileri görmeye başladık. Bu noktada bir süredir konuşulan ve gelmesi beklenen Apple'ın kendi akıllı hoparlörünün sunacağı özellikler merak ediliyordu. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen WWDC 17 etkinliği ile beraber Apple'ın HomePod adlı hoparlörü de tanıtıldı ve cihaz hakkındaki tüm merak edilenler ise cevap buldu diyebiliriz. Bu hoparlörün tanıtımı ile beraber Apple uzun bir süre sonra farklı bir kategoride ürününü sergiledi diyebiliriz. Ortaya çıkan istatistiksel verilere göre ise HomePod oldukça beğenilmişe benziyor ki modeli satın almak isteyenler şimdiden sabırsızlanıyorlar.

Apple'ın bu yeni Hoparlör modeline olan ilgi bir iPhone cihazına olan kadar olmasada, Apple'ın daha önce böyle bir kategoride ürün üretmediği için teknoloji dünyasında merakla bekleniyor diyebiliriz. Teknoloji dünyasında özellikle akıllı telefon pazarında zirvelerde yer alan Apple hoparlör kategorisine ise giriş yaparak büyük rakipleri ile rekabete girecek diyebiliriz. İfade edilene göre Apple cihazları satın alan 2 bin kullanıcı arasında yapılan araştırma ile bu kullanıcıların yüzde 19 oranında kişinin HomePod cihazlarına ilgi gösterdikleri ortaya çıkmış durumda.

Genel kullanıcıların yüzde 13'lük dilimi ise HomePod ürününü satın alabilecekleri düşüncesine sahip olduklarını belirtmiş durumda. Özellikle piyasaya baktığımızda rakiplerde bulunan akıllı hoparlörlerin yaygınlaşması ile beraber Amazon Echo bu kategoride zirvede yer alıyor diyebiliriz. Amazon Echo'nun hemen arkasında ise Google Home ürünü bulurken, bakalım Apple'ın bu yeni ve ilk akıllı hoparlör modeli ne derece satış rakamlarına erişecek göreceğiz.





PAYLAŞ