Apple'ın Bu Yıl Tanıtacağı Yeni Donanım Detayları - Haberler - indir.com

Apple'ın Bu Yıl Tanıtacağı Yeni Donanım Detayları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-08 17:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Apple'ın 2018 serisi yeni modelleri için tüm hazırlıkları sürüyor. MWC 2018 kapsamında tüm rakiplerden yeni modeller görmeye devam ederken, şirketin iddialı donanım planlarına dair don bilgileri sizler için derledik. Şirkete yakın kaynaklara göre bu sene Apple'ın uygun fiyatlı MacBook air, HomePod ve Face ID sistemli iPad Pro modellerini sunması bekleniyor. WWDC 2018 kapsamında gelmesi beklenen bu ürünleri yıl bitmeden tanıtması ön görülüyor. Bu yeni ürünler arasında uygun fiyatlı HomePod cihazı oldukça dikkatleri çekiyor.

Diğer yandan şirketin yeni kablosuz kulaklık modellerini de duyurması bekleniyor. Bu kulaklık gürültü engelleme ve birçok yeteneklere sahip olacak. Kaynaklara göre bu kulaklığın 2019 yılına kalabileceği de bekleniyor. Yıl bitmeden modüler Mac Pro modelinin de gelmesi düşünülüyor. Tabi ki birde şirketin en çok beklenilen serisi iPhone cihazları 2018'de bekleniyor. Bu yıl üç yeni iPhone satışa çıkması söylentiler arasında bulurken iki cihazın 5.8 inçlik iPhone X ve diğerinin ise 6.5 inçlik iPhone X Plus olarak OLED ekranlı gelmesi bekleniyor.

LCD ekranlı gelecek iPhone cihazının ise 6.1 inçlik bir büyüklük ile gelmesi düşünülüyor. Yeni iPhone modelleri tasarım noktasında iPhone X çizgisini izleyecekken, donanım tarafında hem güçlü hemde kamera tarafında yetenekli bir cihaz bizleri bekliyor olacak.





PAYLAŞ