Apple'ın 12 Gün Hediye Kampanyası Başlıyor - Haberler - indir.com

Apple'ın 12 Gün Hediye Kampanyası Başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Apple her yeni yılda olduğu gibi 2014 yılına gireceğimiz şu günlerde de kullanıcılarına hediye dağıtmak amacı ile düzenlediği 12 Gün Hediye kampanyasını 26 Aralık tarihinde başlatacağını duyurdu.

26 Aralık - 6 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek olan hediye dağıtımında kullanıcılar her 24 saatte bir kampanya dahilinde çeşitli şarkı, uygulama, kitap, film ve iTunes Store içerikleri gibi birbirinden farklı ve ücretsiz hediyeleri iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarına indirebilecekler.

Bugüne kadar sadece Kanada ve Avrupa'nın belli başlı bölgelerinden erişilebilen kampanya 26 Aralık tarihinden itibaren Amerika'daki iOS kullanıcılarına da açılacak. 26 Aralık tarihinde geleceği bildirilen ilk hediyeyi kullanıcılar kampanya için yayınlanan uygulama üzerinden 24 saat içerisinde indirebilme şansları bulunuyor.

Apple tarafından yapılan 12 Days of Gifts yani Türkçe adı ile 12 Gün Hediye kampanyası için geliştirdiği uygulamasını buraya tıklayarak iOS uyumlu cihazlarınıza indirebilir ve ücretsiz hediyelere sahip olma şansına erişebilirsiniz.





PAYLAŞ