Apple'dan Uygun Fiyatlı Nümerik Klavye Duyuruldu - Haberler - indir.com

Apple'dan Uygun Fiyatlı Nümerik Klavye Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-17 16:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Apple cephesinde Mac kullanıcıları sayısal işlemler yapmak istedikleri zaman Apple tarafından uygun fiyatlı ve nümerik tuşlara sahip bir klavye bekliyorlardı. Apple cephesinden nihayet bu konu ile alakalı bir hareket geldi ve 129 dolar fiyata sahip yeni nümerik tuşa sahip klavyesini duyurdu. Bu yeni klavyenin fiyatı birçok kitle tarafından pahalı bulunsada, Apple daha önce bazı aksesuar geliştirmelerinde kullandığı Kanex firmasını yeni geliştirdiği klavye ile beraber ortak bir uygun fiyatlı çözüm sunuyor. Kanex firması ile beraber ortak olarak geliştirilen klavye tasarım noktasında bir hayli sadece şık bir yapıya sahip durumda.

Klavye tasarım olarak oldukça şık ve sade bir görünüm ile geliyor. Kanex MultiSync klavye, Mac ve iOS ile bağlantı kurabiliyor ve üzerinde bulunan tuşlar ile beraber uygulamalara ve diğer çeşitli ayarlara hızlı bir erişim kısayolu sağlanabiliyor. Apple'ın normal klavye modelinde olduğu gibi bu yeni klavyede de parlaklık ayarı yapılabiliyor. Ses ayarlanabilme ve aramaya ulaşma gibi kısayolllarında bulunduğu bu klavyenin sağ bölümünde ise nümerik tuşlar bulunuyor. Numaratik tuşların hemen üzerinde ise çeşitli bağlantı seçenekleri yer alıyor. Bağlantı tuşları ile ise cihazlar arasındaki hızlı geçişler sağlanabiliyor.

1200 mAh büyüklüğe sahip bir bataryası bulunan bu klavye, 6 ay boyunca tekrardan şarja takılmaya gerek kalmadan kullanılabiliyor. Batarya bittiğinde ise klavyenin hemen yan tarafında yer alan USB girişi ile şarj işlemi gerçekleştirilebiliyor. Şarj durumunu ise LED ışık yardımlarıyla gösterebilen klavye kullanıcıyı yarı yolda bırakmıyor diyebiliriz. Apple'ın Magic klavyesi 129 dolar fiyat etiketinden satılırken, Kanex MultiSync klavyesi ise 59 dolar uygun fiyatı ile satışta olacak.





PAYLAŞ