Apple Watch'ta arkadaş ekleme - Haberler - indir.com

Apple Watch'ta arkadaş ekleme

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-08 09:35:53
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Apple'ın akıllı saat markası olan Apple Watch kullanıcılarına pek çok kolaylık sunuyor.  Bu akıllı saat yüksek görsellik özellikleri ile kullanıcılarını tatmin ediyor. Apple Watch iPhone 5 ve üstü olan iPhone modelleri ile beraber çalışabilen bir saattir. Telefonunuza Bluetooth ile bağlanır. Bu sayede de arama yapabilir, mesaj atabilir, gelen mesajlarınıza yanıt verebilir, gelen maillerinizi dilediğiniz zaman okuyabilir, haritayı rahat bir şekilde kullanabilir, yürüdüğünüz adımları sayabilir ve de yakmış olduğunuz kaloriyi doğru bir şekilde hesaplayabilirsiniz.

Apple Watch yeni gelen Arkadaşlar özelliği büyük beğeni topladı. Bu özellik sayesinde sevdiğiniz kişilere daha hızlı ve kolay biçimde ulaşabiliyorsunuz. Bu özellikle birlikte istediğiniz 12 kişiyi görebilmeniz mümkün. iPhone ile eşleştirdiğinizde de kişiler otomatik olarak senkronize ediliyor. Peki Apple Watch' a nasıl arkadaş ekleyebilirim diyorsanız aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

Apple Watch'unuzdan arkadaş eklemek için aşağıdaki adımları uygulayın

-Arkadaşlarınızı görmek için yan düğmeye basın.

'DigitalCrown'u + simgesine çevirin ve ardından + simgesine dokunun.

'DigitalCrown'u çevirerek Arkadaş olarak eklemek istediğiniz kişiyi bulun, ardından arkadaşınızı seçmek için dokunun.  Eğer arkadaşınız listede yoksa, iPhone'unuzda Kişiler uygulamasını açın ve arkadaşınızı kişilerinize ekleyin. Ardından tekrar bahsettiğimiz işlemi yaparak arkadaşınızı ekleyin.

iPhone'unuzdaki Watch uygulamasından da arkadaşlarınızı ekleyip çıkarabilir veya gruplar halinde düzenleyebilirsiniz. 

'Watch uygulamasını açın, 

-Saatim sekmesine dokunun, ardından Arkadaşlar'a tıklayın.

-Bu size iPhone iletişim listesini görüntüleyecektir. Arkadaşlar kısmına eklemek istediğiniz kişiyi bulmak için aşağı kaydırın. Arkadaşlara eklemek için dokunun. Böylece arkadaş ekleme isteğiniz başarıyla gerçekleşecektir.

Apple Watch'unuz ile arkadaşınızı aramak ya da mesaj göndermek hızlı bir biçimde ulaşmak için saatinizin yan düğmesine basabilirsiniz. Eğer arkadaşınızın da Apple Watch'ı varsa ona DigitalTouch da gönderebilmeniz mümkün.





PAYLAŞ