Apple Watch Kullanıcılarını Üzecek Bir Açıklama Geldi - Haberler - indir.com

Apple Watch Kullanıcılarını Üzecek Bir Açıklama Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-23 15:00:58
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple'ın yeni Watch Series 3 modeli ile beraber watchOS 4 sürümünüde görür olduk. Bu yeni geliştirilen yeni sürüm işletim sistemi özellikle sağlık odaklı yeni yetenekleri ile dikkatleri çekiyor. Fakat ortaya çıkan son haber ile watchOS 4 ile gelen birçok yeni özelliğin orijinal olan Apple Watch modeline gelmeyeceği haberi geldi. Orijinal Apple Watch kullanıcılarının canını sıkacak olan bu habere göre watchOS 4 ile Apple Watch kullanıcısının kalp atışlarını her an takip edebiliyor. Ortaya çıkan veriler ise farklı kategoriler olan dinleme, yürüme, iyileşme ve aniden yükselme gibi başlık altlarında yer alıyor.  Bu sayede her an ve spor yaparken bile değişen kalp atışınızı takip edebiliyorsunuz.

Aniden yükselme adlı kategorisinde ise beklemediğiniz sağlık durumlarını kontrol etmeniz sağlanabiliyor. Otururken yükselen bir kalp atışınızı direkt olarak cihaz algılıyor ve size bildirim gönderiyor.  Ancak yeni işletim sistemi ile gelen bu yeni kullanışlı özelliklerin birçoğu orijinal Apple Watch kullanıcılarına sunulmayacak. Bu noktada watchOS 4 ile gelen yeni yetenekler sadece Series 1, 2 ve 3 cihazlarına sunularak bunlarla sınırlı kalacak. Bu açıklama ile beraber Apple Watch kullanıcılarının büyük bir hayal kırıklığına uğradığı ifade ediliyor.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde yeni Watch 3 ailesinin test sürecinde önemli bir LTE hatası ile karşılaştığı ortaya çıkmıştı. Cihaz operatör ağını kullanmak yerine yabancı kablosuz ağlara bağlanıyor ve LTE desteğini devre dışı bırakıyordu. Bakalım Apple bu sorunlara ne gibi çözüm getirecek göreceğiz.





PAYLAŞ