Apple Tanıttığı Ürünleri, Daha Öncesinde Yanlışlıkla Paylaşmıştı - Haberler - indir.com

Apple Tanıttığı Ürünleri, Daha Öncesinde Yanlışlıkla Paylaşmıştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-14 16:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Bugün tanıtılacak olan iPhone 8 ailesi büyük bir heyecan ile bekleniyor. Tanıtım saati gelmeden modellere dair hala sızıntılar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise Amerika'nın ünlü kredi kartı şirketlerinden birisi olan Discover, web sayfası üzerinden yaptığı bir paylaşım ile Apple'ın konferansında tanıtacağı ürünleri yanlışlıkla sızdırmış olabilir. Dün akşam itibariyle Discover'ın web sayfasında yayınlanan bir açıklama yazısı ile iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X Edition, Apple Watch 3, iPod Touch 7.nesil, Apple TV 2017 sürümlerinin isimleri gözüküyor. Bu yayınlanma sonrasında kısa süre sonra kaldırılsada bu akşam 20:00'da yapılacak etkinliğin Apple ürünleri şimdiden gün yüzüne çıkmış olabilir.

Geceye damgasını vuracak olan tek cihaz iPhone 8 olmayacağa benziyor. Bu noktada birçok Apple ürünü ve yeni nesil TV serileri gibi cihazları konferans kapsamında görmemiz mümkün olacak. Etkinlik kapsamında birçok yeni ürünün yer alması çevre bilimleri ve kampanyalar noktasında da özel içeriklerin olacağı düşüncelerini akıllara getiriyor. Geçtiğimiz sene sunulan ve birçok kitle tarafından beğenilen AirPods'un hediye kartları ve farklı fırsat ürünleri bu etkinlik kapsamında yer alabilir.

Daha çok iPhone serisinin beklendiği etkinlik bu akşam itibariyle Steve Jobs salaonunda düzenlenecek. Konferans kapsamında tanıtılan iPhone serisi haricinde ortaya çıkan yeni ürünleri ve yeni nesil serileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Ülkemiz saati ile 20:00'da Apple'ın etkinliğini canlı bir şekilde web sitesi üzerinden takip edebilirsiniz.





PAYLAŞ