Apple, Samsung'un Arka Bahçesi Güney Kore'ye İlk Apple Store'unu Açıyor! - Haberler - indir.com

Apple, Samsung'un Arka Bahçesi Güney Kore'ye İlk Apple Store'unu Açıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-13 09:10:00
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Teknoloji

Apple, Cuma günü (Reuters kaynaklı) yayınlanan bir rapora göre, bu yılın ilk Apple Store'unu Güney Kore?de açacak. Ülkenin Yonhap Haber Ajansı, Seul?un güney bölgesindeki bir mağaza için inşaatın devam ettiğini ve bu inşaat için yapılacak çalışmaların Kasım ayı sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Apple, Reuters'e Cuma günü yaptığı açıklamada, "Dünyanın ilk ekonomik merkezlerinden biri olan, telekomünikasyon ve teknolojide lider olan Kore'deki ilk Apple Mağazamızı bu kültürle kavuşturmaktan heyecanlıyız" dedi ve ekledi, "Şu anda Seul'daki müşterilerimize tüm dünyadaki Apple müşterileri tarafından sevilen servis, eğitim ve eğlence ürünlerini sunacak ekibi oluşturuyoruz."

Başarılı firma Apple, Samsung'un memleketi Seul'deki mağazayı kuracağını doğrulayan bir açıklamada bulundu. Apple mağaza için iş ilanlarını göndermeye başlamış ve Apple'ın kurumsal web sitesinde bu tür açılışların sayısı 15'ini buluyor. Yerel haber ajansı Yonhap, inşaatın Seul'un güney bölgesinde gerçekleştiği belirtildi. Bunun yanı sıra raporda, mağazanın gelecek Kasım ayında iş dünyasına açılması gerektiği yönünde bir ifade buunuyor.

Şu anda, Güney Koreli tüketiciler iPhone'u yeniden satıcılarla ve Apple'ın çevrimiçi mağazasından satın alabiliyorlar. Dünyanın önde gelen ekonomi merkezlerinden Kore'de ve telekomünikasyon ve teknolojide lider olan Kore'deki ilk Apple Mağazasını açıyor olmanın heyecanını yaşadığını belirten firma, hizmetlerinin her yerde devam edeceğini belirtti.

Dün Apple, bir mağaza lideri ve işletme müdürü de dahil olmak üzere web sitesinden 15 pozisyon için işe alım ilanı yayınlamıştı. İşlerin tam yeri ve başlangıç zamanı listelerden çıkarıldı.

Apple'ın Güney Kore'deki ilk Apple Store'u, Samsung'un arka bahçesinde olacak. Bu yönü ile Apple'ın adımının ses getirecek türden olduğunu net bir şekilde ifade edebiliriz.





PAYLAŞ