Apple Pil Değişim Süreci Daha Erken Bitebilir - Haberler - indir.com

Apple Pil Değişim Süreci Daha Erken Bitebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-13 13:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz haftalarda eski iPhone cihazlarını bilerek yavaşlattığı ile gündeme gelen Apple, bu hatasını kurtarmak adına yeni bir batarya değişim programı başlatmıştı. Bu kapsamda pil değişim fiyatlarında da bir kampanya düzenleyen şirket normalden daha uygun bir fiyat sunmuştu. Ancak ilgi Apple'ın beklediğinden çok daha büyük oldu ve bu sebepten ötürü bu batarya değişim sürecinin daha kısa olması bekleniyor.

Batarya noktasında performansı düşürülen modeller olan iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus, iPhone 6S Plus ve iPhone SE modelleri bu kapsamdan yararlanabiliyordu. Yurt dışında ise batarya değişim kapsamında 29 dolar fiyat etiketi sunulurken, ülkemizde ise 129 TL ile değişim sağlanıyor. Yenilenen bataryası ile iPhone cihazınızın işlemci gücü eskisine dönüyor ve bu sayede telefonunuz eski performansına kavuşuyor. Apple severlerden ise bu kampanyaya yoğun bir ilgi geliyor. Apple'ın beklentilerini bir hayli aşan bu talepler sonrasında farklı sorunlar ortaya çıkıyor.

Bu noktada şirket eski modellerin bataryasını değiştirmekte stok sıkıntıları yaşamaya başlıyor. Bu pil değişim sürecinin Mart ayına kadar sürmesi tahmin edilirken, Nisan ayından sonra Apple'ın yedek batarya stoğunun tükenmesi bekleniyor. Bu noktada sizde Apple'ın batarya değişim kapsamındaki indiriminden yararlanmak istiyorsanız, stoklar tükenmeden elinizi çabuk tutmanızı öneririz.





PAYLAŞ