Apple Pay, Çok Yakında İngiltere'de Kullanılabilecek! - Haberler - indir.com

Apple Pay, Çok Yakında İngiltere'de Kullanılabilecek!

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-06 14:30:30
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Teknoloji

Apple'ın yeni nesil ödeme sistemi Apple Pay'in kullanım alanları genişlemeye başladı. İlk olarak ABD'de kullanılmaya sunulan Apple Pay, şimdi de İngiltere pazarında yerini alıyor.

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modellerinde bulunan NFC teknolojisi sayesinde mobil cihazlarınız üzerinden temassız olarak kolaylıkla ödeme yapmanızı sağlayan Apple Pay, Avrupa ülkelerinde yayılmaya başladı.

Mobil ödemeleri daha kolay ve daha güvenli hale getiren Apple Pay, gelen haberlere göre 14 Temmuz tarihinde 250.000 noktada kullanıma sunulacak. Bununla birlikte servisi destekleyen çalışanların eğitimi de 12 Temmuz tarihinde başlayacak.

Visa markalı kredi, banka ve ön ödemeli kart sahiplerinin tek dokunuşla ödeme yapabilecekleri servisin başlangıçta 20 Pound ile sınırlı olacağı ancak önümüzdeki sonbahar aylarında bu limitin artacağı belirtildi.

Apple Pay'e destek verecek olan bankalar arasında; Bank of Scotland, Coutts, First Direct, Halifax, HSBC, Lloyds, M&S Bank, MBNA, Nationwide, NatWest, Royal Bank of Scotland, Santander, TSB ve Ulster Bank yer alıyor.





PAYLAŞ