Apple, AIDS'e Karşı Apps For RED Kampanyası Başlattı! - Haberler - indir.com

Apple, AIDS'e Karşı Apps For RED Kampanyası Başlattı!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Apple, 8 yılı aşkın bir süredir AIDS'e karşı yaptığı mücadeleler ile adını duyuran RED oluşumuna verdiği desteği pekiştirmek adına Apps For RED adlı uygulama kampanyası başlattığını duyurdu. Kampanya Afrika'daki AIDS durumunun bilinilirliğini artırmayı ve maddi yardım sağlamayı amaçlıyor.

Apps for RED logosu altında satılan tüm Apple ürünlerine ödenen ücretin bir kısmı The Global Fund'a aktarılacağı gibi biriken paralar ise AIDS tedavisinde kullanılacak. Şimdiye kadar bu şekilde 75 milyon dolar yardım toplanan kampanya'yı Apple bir adım daha ileriye taşıdı.

Bu kapsamda 7 Aralık'a kadar Apple Store'daki bazı uygulama ve oyunların çeşitli uygulama içi satın alımlarından elde edilen paranın bir kısmı AIDS ile mücadele için bağışlanacak.

İki hafta boyunca sürecek olan kampanyaya dahil olan bazı uygulamalar ile oyunlar şu şekilde;

Angry Birds

Bubble Witch Saga 2

Clash of Clans

Clear

CSR Racing

Cut the Rope 2

Despicable Me: Minion Rush

Disney Frozen Free Fall

Djay 2

FIFA 15

The SIMS FreePlay

Garageband

Kim Kardashian Hollywood

Monument Valley

Paper by FiftyThree

Rayman Fiesta Run

Threes

Warner Bros ? Heads Up!

FarmVille 2: Country Escape

Kampanya kapsamında satın alınan uygulamalar, kullanıcının oyun içinde kullanabileceği özel bir materyale sahip olmasını da sağlayacak. Ayrıca bir Apple sözcüsü de kampanya için; 1 Aralık Dünya AIDS günü'nde satın alınacak her bir iMac için, bir AIDS hastasına 4 ay yetecek kadar ilaç ücreti yapılacağını açıklamış.





PAYLAŞ