Apple 12 Gün Hediye'nin üçüncü Hediyesi - Haberler - indir.com

Apple 12 Gün Hediye'nin üçüncü Hediyesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Apple'ın düzenlemiş olduğu 12 Gün Hediye kapsamında bugün verdiği ve iOS kullanıcılarının ücretsiz olarak sahip olacakları üçüncü gün hediyesi pek çok ödüle layık görülmüş olan 'Halftone 2: Comic Book Creator' uygulaması oldu.

Pek çok kere yılın uygulaması seçilerek ödüller alan Halftone 2: Comic Book Creator kolay kullanıma sahip ve kullanıcıların fotoğraflarını kullanarak mizah dergisi hazırlamalarını sağlayan kaliteli bir dergi hazırlama uygulamasıdır. Mizah dergisinde olması gereken öğelerin dışında fotoğraflara konuşma balonlarının eklenebilmesini de sağlayan uygulama ile ayrıca fotoğraflarınıza efektlerde ekleyebiliyorsunuz.

Vektör bazlı grafik motoruna sahip olan uygulama, iOS sistemine sahip cihazlarda bulunan her türlü ekrana uyumluluk göstermekle beraber hazırladığınız mizah dergilerini Facebook, Twitter, Flickr gibi sosyal ağlar, DropBox gibi bulut depolama servisi ve e-posta yolu ile arkadaşlarınız ile paylaşabilmenize de olanak sağlamaktadır.

Normal zamanlarda Apple App Store'da 3.59 TL'den satılan Halftone 2: Comic Book Creator'e aşağıda indirme linki bulunan 12 Gün Hediye uygulamasını kullanarak ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.

iOS için 12 Gün Hediye (12 Days of Gifts) indir





PAYLAŞ