iOS kullanıcısıysanız cihazınıza uygulamaları App Store üzerinden indiriyorsunuzdur. Uzun zaman içerisinde cihazınıza indirip daha sonra sildiğiniz uygulamalar App Store indirme geçmişinde birikecektir. Özellikle sildiğiniz bir uygulamayı tekrar yüklemek istediğinizde ancak adını hatırlamadığınız bir uygulama olduğunda App Store indirme geçmişi üzerinden bu eski uygulamalarınıza erişebilirsiniz. Bizde sizlere bu içeriğimizde iPhone ve iPad cihazlarda App Store indirme geçmişini nasıl açabileceğinize bakacağız.

App Store Satın Alma Geçmişini Görüntüleme

App Store üzerinden indirme geçmişine bakmanızın iki farklı seçeneği bulunuyor. İlk yolu her kullanıcı yapabiliyor ve ikinci yolu ise 3D Touch desteğine sahip iPhone kullanıcıları yapabilmektedir.

-3D Touch destekli bir cihaz üzerinden App Store simgesine sertçe dokunun.

-Daha sonra önceden indirmiş olduğunuz App Store geçmişiniz karşınıza gelecektir.

Diğer yol;

-İlk olarak App Store uygulamasını açın.

-Herhangi bir sekmeye girin.

-Daha sonra en üstte yer alan hesap fotoğrafınıza dokunun.

-Burada ‘Satın Alınan’ seçeneğini göreceksiniz, girin.

Satın alınan adı altında bulunan bu bölümde ister ücretli ister ücretsiz olarak indirdiğiniz tüm uygulama geçmişlerinize ulaşabileceksiniz. Üst bölümden ‘Tümü’ yada ‘Bu iPhone’da olmayan’ şeklinde filtrelendirerek daha kolay bir şekilde arama yapabilirsiniz. Ayrıca bulunan arama kısmında ise eski indirdiğiniz uygulama isimlerinde arama gerçekleştirebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir