AOC'den Yeni Çerçevesiz Monitörler Duyuruldu - Haberler - indir.com

AOC'den Yeni Çerçevesiz Monitörler Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-26 10:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Monitör ve ekran paneli konusunda önde gelen üretici firmalardan birisi olan AOC'den yeni çerçevesiz modeller ortaya çıktı. PDS241 ve PDS271 model numaraları ile ortaya çıkan cihazların 24 inçlik ve 27 inçlik modellere sahip olması bekleniyor. 3 taraftan da çerçevesiz görünümü ile dikkatleri çeken yeni AOC serisi asimetrik bir metal ayak ile geliyor. Modüler bir tasarıma sahip olacak olan bu serinin PDS241 olanı 24 inç ve PDS271 olan modelin ise 27 inçlik büyüklüğe sahip olması ifade ediliyor. Bu yeni seri güç ve HDMI gibi çıkışları ayağın kendisinden çıkan tek bir kabloda topluyor.

Bu yeni monitör serisi AOC SuperColor WCG teknolojisine sahip olacak ve güçlendirilen IPS panelleri ile gelecek olan monitörler renk gamı olarak geniş bir yelpaze sunacak. 178 derecelik geniş görüntüleme açısına sahip olan bu yeni monitörlerin her ikisi de Full HD çözünürlüğe sahip durumda. Alexander Porsche'un felsefesinden ilham alınarak geliştirilen bu monitörler, sRGB renk alanının yüzde 100'lük dilimini ve NTSC renk alanının ise yüzde 90'lık dilimini kaplıyor.

AOC'nin bu yeni monitörleri Flicker-Free ve Low Blue Light gibi teknolojileri de barındırıyor. Arka aydınlatma sistemine sahip olan bu monitörlerin parlaklığı düzenlenerek uzun kullanım zamanlarında bile gözlerde oluşabilecek rahatsızlığı ve yorgunluğu en aza indiriliyor. AOC'nin PDS241 ve PDS271 modellerinin haziran ayında piyasaya sürülerek kullanıcılara sunulması bekleniyor. Yeni monitörlerden PDS241 olanı 199 dolar, PDS271'in ise 269 dolardan satışa sunulacağı ifade ediliyor.





PAYLAŞ