Anonim Sosyal Ağ Uygulaması: Yik Yak - Haberler - indir.com

Anonim Sosyal Ağ Uygulaması: Yik Yak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Konum bazlı anonim bir Twitter haber akışı gibi çalışabilen Yik Yak, mobil cihazlarınız üzerinden çevrenizde olan biten herşeyi anlık olarak öğrenmenizi sağlayan bir anonim sosyal ağ uygulamasıdır.

2.5 km'lik bir çaptaki bölgeden kullanıcıların paylaştıkları haberleri size gerçek zamanlı olarak sunabilen Yik Yak, bu özelliği sayesinde özellikle Üniversite kampüslerinde popüler olarak kullanılıyor.

YikYak

Uygulama temel olarak anonim mesajlaşma üzerine kurgulanmış olsa da aslında kullanıcıların yapacakları aktiviteleri paylaşmalarına ve çevrelerinde olan bitenlerden haberdar olmalarına imkan tanıyor. Yani uygulama sayesinde kullanıcılar birebirlerine bağlanarak, paylaşımlarda bulunabiliyorlar.

Kendi içerisinde bir sosyal ağı da barındıran uygulama bu yönüyle Facebook'a benzetiliyor. 23 yaşındaki iki üniversite öğrencisi tarafından geliştirilen Yik Yak, geçen Kasım ayında yayın hayatına başlamış ve daha şimdiden 73.5 milyon dolar yatırım almış.

YikYak

Haber, komik deneyimler, şakalar ve aklınıza gelebilecek her türlü paylaşımın yapılabildiği Yik Yak'ı kullanabilmeniz için 17 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor. Şu an için İngilizce ve İspanyolca dillerinde sunulan uygulama ilerleyen günlerde tüm dünyadaki mobil kullanıcılara sunulacak.

Tamamen ücretsiz olarak Android ve iOS için kullanıma sunulan Yik Yak'ı incelemek isterseniz aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.





PAYLAŞ