Anonim Alarm ve Arkadaşlık Uygulaması: Wakie - Haberler - indir.com

Anonim Alarm ve Arkadaşlık Uygulaması: Wakie

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Uygulama

Uygulama mağazalarında yayınlanan alarm uygulamaları arasındaki en ilginci olan Wakie, dünyanın farklı bölgelerinde yaşayan kullanıcıların sabahları birbirlerini uyandırmalarına imkan tanıyan ücretsiz bir mobil uygulamadır.

Geliştiricileri tarafından ilk olarak Rusya'da Buddhists adıyla yayınlanmış olan ve bugüne kadar 1.5 milyon kullanıcının 30 milyon uyandırma çağrısında bulunduğu Wakie, geçtiğimiz günlerde aldığı 1 milyon dolarlık yatırımın ardından artık tüm dünyanın her yerindeki kullanıcıların birbirlerini uyandırmaları için hizmet vermeye başlamış.

Wakie

Anonim olarak kullanılabilen uygulama ile telefon numaranızı, yaşınızı ve cinsiyetinizi paylaşmanız gerekiyor. Uygulamayı kullanmak için öncelikle sabahın belirli bir saati için alarmı kurmanız gerekiyor.

Kurduğunuz saatte size başka bir kullanıcı çağrı yapıyor ve 60 saniye boyunca sizi uyandırmak için konuşuyor ve son 10 saniye kala da uygulama sesli olarak uyarıda bulunuyor.

Şimdilik sadece Amerika, Kanada, Singapur, Birleşik Krallık ve Hong Kong'daki kullanıcıların uyandırma çağrısı almalarına izin veren Wakie uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ve Windows Phone cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Uygulamanın iOS sürümü ise önümüzdeki günlerde indirmeye sunulacak.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ