Ankara Start-Up Zirvesi 20 Aralık'ta Bilkent Cyberpark'ta! (Video) - Haberler - indir.com

Ankara Start-Up Zirvesi 20 Aralık'ta Bilkent Cyberpark'ta! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Bilkent Genç Girişimciler Kulübü ve Bilkent Cyberpark ortaklığında gerçekleştirilen Ankara Start-Up Zirvesi, 20 Aralık 2014 tarihinde yedinci kez girişimciler ile yatırımcıları bir araya getiriyor.

Forum biçiminde yapılan, birçok yatırımcı ve girişimcinin ilgisini çeken Start-Up Zirvesi, değerli yatırımcılarla projesi olan girişimcileri bir araya getirmeyi amaçladığı gibi hiç bir kar amacı gütmüyor.

Bugüne kadar 6 etkinliğin geride bırakıldığı zirvede 48 proje 20'den fazla yatırımcıyla buluştu. Etkinliğe projeleriyle katılan girişimciler, ödül ve yatırımcı desteği kazanma şansına da sahip oldular.

Ankara Start-Up Zirvesi'nde girişimciler; web-mobil tabanlı fikirlerini çalışır bir prototip, uygulama ya da web sitesi ile hayata geçirerek melek yatırımcılar karşısında sunum yapma şansı buluyorlar. Ayrıca projesi olmayan girişimciler de bu yatırımcı-girişimci buluşmasını etkinliğe katılarak izleyebiliyorlar.

Yatırım alma imkanının yanı sıra Ankara Start-Up Zirvesi girişimcilerin network ağını genişletmeyi de hedefliyor. Pek çok melek yatırımcının konuk edildiği zirveye geçen dönemlerde Baybars Altuntaş, Sina Afra, Melih Ödemiş, Cem Soysal, Fırat İleri ve Ahu Büyükkuşoğu Serter gibi girişimcilik ekosisteminin çok yakından tanıdığı önemli isimler katılmıştı.

Ankara Start-Up Zirvesi'ne izleyici olarak kayıt yaptırmak için buraya, girişimci olarak kayıt yaptırmak içinse buraya tıklayabilirsiniz.

Etkinlikle ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak için Ankara Start-Up Zirvesi tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Ankara Start-Up Zirvesi Tanıtım Videosu


PAYLAŞ