Angry Birds yepyeni bir oyunla geri döndü - Haberler - indir.com

Angry Birds yepyeni bir oyunla geri döndü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-29 02:16:06
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

İlk olarak 2009 yılında oyun dünyasına giriş yapan Angry Bird, çıkışıyla beraber birçok oyun severi peşinden sürüklemeyi başarmıştı. Yapımcılığını Rovio Entertainment'in yaptığı oyun, 2009'da ilk çıktığında Apple iOS için piyasaya sürülmüş ve sonrasında diğer platformlar için de çıkışını gerçekleştirmişti. Oyunda yeşil domuzlar kuşların yumurtasını çalar ve böylece kuşlar domuzlar arasındaki husumet başlar. Oyuncular verilen bölümlerde, kuşlar aracılığıyla domuzları alt ederek yumurtaları geri almaya çalışırlar. Oyunda yer alan kuşların her birinin ayrı bir özelliği vardır ve domuzları alt etme konusunda oyuncuların işleri böylelikle kolaylaşır. 2009 itibariyle sevilerek oynanan oyunun hala belli bir oyuncu kitlesi bulunuyor. Bu oyuncu kitlesi için Angry Birds, yeni bir oyunla oyun dünyasına geri dönüyor.

Sevilen ve eskimeyen oyunlardan birisi olan Angry Birds, oyun dünyasına yeni oyunu Angry Birds Blast ile geri döneceğini oyun severlere duyurdu. Daha önceki oyunlarda, oyunculardan domuzları çaldığı yumurtaları kurtarması beklenirken, bu oyunda oyunculara verilen sayıdaki kuşlar kurtarılmaya çalışılacak. Bunun için, yan yana duran balonların patlatılması gerekecek ve bu balonlara denk gelen kuşlar, balonlar patladıkça kurtarılmış olacak.

Oyuncuların oyunu daha iyi tanıması için, tanıtım videosu yayınlandı. Angry Birds Blast oynamak için internet bağlantısı gerekmeyecek. Aynı zamanda oyuna sahip olmak isteyen oyuncular, ücretsiz olarak oyunu indirebilecekler.

 

 





PAYLAŞ