Andromeda Tabanlı Tablet ve Dizüstüler Geliyor - Haberler - indir.com

Andromeda Tabanlı Tablet ve Dizüstüler Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-03 11:38:10
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Google'ı yeni işletim sistemi Andromeda'yı yarın  tanıtması bekleniyor. Hibrit işlemi sistemi Andromeda, tablet ve dizüstü bilgisayarla piyasaya sürülerek, rakiplerini zor durumda bırakmayı hedefliyor.

Google 8 yıl önce Android'in ilk sürümünü teknoloji dünyasıyla paylaşmıştı. Andorid'ten sonra şimdi yeni bir işletim sistemiyle gündeme gelen Google'ın, Andromeda'yı 4 Ekim tarihinde tanıtması bekleniyor. Yeni işletim sistemi Andormeda, Android ve Chrome OS'yi bir araya getirecek. Bu durumda ortaya son derece iyi bir şey çıkacağının sinyallerini veriyor. İşletim sisteminin piyasaya tablet ve diz üstü bilgisayar aracılığıyla sürüleceği de söylentiler arasında. Tablet'in markasının Nexus olması ise duyanların şaşırmasına neden oluyor.

Google yeni işletim sistemi Andromeda ile adından bir süre söz ettirmek için hazırlanıyor. 9to5Google tarafından yapılan habere göre, Google'ın Andromeda işletim sistemine sahip Huawei yapımı Nexus tablet ve bir de diz üstü bilgisayar piyasaya sunulacak. Tabletle alakalı birçok kaynaktan teyit alınmış olduğu vurgulanıyor. Yıl sonunda çıkması beklenen bu yeni tabletin bilinen özellikleri 7 inç ekrana ve 4 GB RAM'a sahip olduğu. 2'si bir arada özelliğini taşıyan diz üstü bilgisayarın adı Pixel 3 olarak paylaşıldı. Hakkında MacBook Pro kullanıcılarını hedefe alacağına dair bazı iddialar bulunan Pixel 3'te Andromeda ile uyum içerisinde çalışacak. Pixel 3'ün Şirket içerisindeki kod adı Bison. Pixel 3'ün paylaşılan özellikleri ise şu şekilde; 12.3 inçlik ekran, i5 Core işlemci, 32 GB veya 128 GB depolama hafızası ve 8 GB veya 16 GB RAM seçenekleri, parmakizi okuyucu, 3.5mm girişi, iki adet USB-C portu, stylus desteği, arka aydınlatmalı klavye, dört mikrofon, 10 saatlik batarya gücü, stereo hoparlörler'

Tercih edilmesinde etkili olacak özellikleri ile bu diz üstü bilgisayarın fiyatının 800 dolar olacağı bilgiler arasında. Çıkışının ise 2017'nin 3. çeyreğinde olması bekleniyor.

 





PAYLAŞ