Android'in İlk Yüz Tarayıcılı Akıllı Telefonu Olma Ünvanına Sahip: Xiaomi Mİ8 - Haberler - indir.com

Android'in İlk Yüz Tarayıcılı Akıllı Telefonu Olma Ünvanına Sahip: Xiaomi Mİ8

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-21 16:20:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi 8. Yılına özel yüksek performanslı bir akıllı telefon ile girmesi beklenmekte. Xiaomi aslında bizlere Mİ 7 model bir ürün geleceğini duyurmuştu ancak sonradan bu isim Mİ 8 olarak güncellendi ve sevenleri şaşırttı. Bunu yapmasının sebebi ise kullanıcılarına hem uygun fiyatlı hemde yüksek donanımlı bir cihaz sunmak istemesiydi. 

 

Yeni ortaya çıkan Xiaomi Mİ 8 Görüntüleri ise bazı sorulara yanıt verdi diyebiliriz. Xiaomi bu cihazında Çentekli bir ekran kullanmış. Ancak oldukça küçük bir çentiğe sahip yani sizi rahatsız edemeyecek

İphone X Vs Xiaomi Mİ 8. 

iPhone X'de bulunan çentik kızılötesi kamera, aydınlatıcı, nokta projektör ve ön kamera içeriyordu. Xiaomi için ise ortaya bazı görseller atıldı bu görsellerde ise;Xiaomi Mi 8?in bir kızılötesi sensör, nokta projektörü, ön kamera, ortam ışığı sensörü ve yakınlık sensörü'ne sahip olacağı akıllara geldi. Xiaomi ile diğer çentikleri karşılaştırdığımız zaman ortada büyük bir fark görünüyor. Xiaomi cihazda görünüme çok fazla önem vermiş gibi bakalım donanımı nasıl olacak. Çin merkezli üretici firmadan şuanda ses seda çıkmadı ancak bugün marka hakkında 5+ haber var. Xiaomi bugün gündemi çok yordu.





PAYLAŞ