Android'e Gelen Prisma'da Yaşanan Yavaş Çalışma Sorunu Nasıl Giderilir? - Haberler - indir.com

Android'e Gelen Prisma'da Yaşanan Yavaş Çalışma Sorunu Nasıl Giderilir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-30 12:12:27
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Uygulama

Son zamanlarda insanları fotoğraf çekmeye sürükleyen uygulama olan Prisma geçtiğimiz günlerde Android veri tabanlı cihazlardaki yerini aldı. Önceleri IOS veri tabanlı cihazlarda başlayan uygulama dünya üzerinde en çok indirilen fotoğraf uygulamasıdır. Apple stor uygulama marketlerinden ücretsiz olarak indirilen cihaz son birkaç gündür Android veri tabanlı cihazların Play store uygulama marketlerinden ücretsiz olarak indirilebilmektedir. Android cihazlarda indirilemeyen uygulama en başlarda APK mirror üzerinden indirilirken, şimdilerde yasal indirme seçeneği olan uygulama marketlerinden indirilmektedir.

Sanat Eseri Fotoğraflar
Bu zamana kadar gördüğünüz fotoğraf düzenleme uygulamalarını unutun. Son birkaç aydır IOS veri tabanlı cihazlarda olan fotoğraf filtrele uygulaması Prisma aslında ilk bakışta, türleri gibi görünse de biraz kurcalandığında onlardan ne kadar farklı olduğunu gözler önüne seriyor. Uygulama ilk yayınlandığı günden itibaren pek çok fotoğraf sever tarafından indirildi. Şimdilerde ise Android veri tabanlı cihazlarda bulunan uygulamanın en büyük özelliği içinde bulunan sinir ağlarıdır. Bu sinir ağları çekmiş olduğunuz fotoğraftaki detayları algıladıktan sonra size değişik filtreleme seçenekleri sunar. Siz bunlar içinde istediğinizi seçebilirsiniz.

Android cihazlarda yavaşlama sorununa çözüm
Son birkaç gündür Android veri tabanlı cihazlar da kullanılmaya başlayan uygulama yayınlandığı ilk andan itibaren pek çok kişi tarafından edinildi. Ancak uygulamanın yavaş çalışma sorunu ortaya çıktı. Peki uygulamanın yavaş çalışmaması için neler yapılmalıdır'

  1. Öncelikle internet bağlantınızın iyi olduğundan emin olmalısınız. İnternetiniz yavaş çalışıyorsa uygulama da yavaş çalışacaktır. Prisma sizin fotoğrafı kendi sunucularına gönderdiği için bu sürede hızlı bağlantınızın olması gerekecektir.
  2. Android'te yeni olan uygulama fotoğrafınız filtrelenirken sorun çıkarabilir. Bu yüzden filtreleme işlemi sırasında başka hiçbir işlem yapmamalısınız. İşlemi uzatmak istemiyorsanız ekrana dokunmayın.
  3. Android veri tabanında yeni olan cihaz biraz yavaş çalışabilir. Onun için filtreleme işlemi sırasında 'çoklu pencere' özelliğine geçip, istediğim uygulamaya bakıyım demeyin. Çünkü çoklu pencere özelliğine geçtiğiniz anda uygulama kapanacaktır.
  4. Her şeyden önemlisi sabırlı olmanız gerekir. Çünkü uygulama biraz fazla sürecektir. Sabırsız davranıp pencere geçişleri yapar ya da kapatırsanız, filtreleme işlemini yapamazsınız. Uygulama yeni olduğu için adaptasyon sürecini de unutmayın.

 

 





PAYLAŞ