Android ve iOS için en iyi selfie uygulamaları - Haberler - indir.com

Android ve iOS için en iyi selfie uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-20 11:46:48
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Son yıllarda akıllı telefonların fazla kullanımıyla birlikte hayatımıza giren kavramlardan birisi de özçekim oldu. Hemen hemen her yaş grubundan insan akıllı telefonlarıyla özçekim yaparken, en iyisini sunmak istiyorlar. Hem iOS hem de Android veri tabanlı cihazlarda selfie çubuklarının da yardımıyla kaliteli fotoğraflar ortaya çıkıyor.  Sosyal paylaşım ağlarında da çokça özçekim paylaşımlarına yer verilmesinin ardından daha da önemli halle gelen işlem için çeşitli uygulamalar bulunuyor. Bu yüzden de teknoloji firmaları bazı özçekim uygulamaları geliştirdiler. Her 2 platformda da yer alan ve en çok kullanılan uygulamalar arasında şunlar yer alıyor.

1. Facetune

Basitleştirilmiş Photshop olarak da adlandırılan Facetune ile mobil platformda fotoğraflarınız üzerinde harikalar yaratabilirsiniz. Çekmiş olduğunuz özçekimler ve fotoğraflar üzerinde istediğiniz rötuşu anında yapabilir ya da gülüş şeklinizde de değişiklikler yapabilirsiniz.

2. Perfect 365

Bu program özellikle hanımlar için tasarlanmış olup temel olarak da özçekimleri merkez alıyor. Perfect 365 ile yüzünüze uygun olan makyaj stillerini seçebiliyorsunuz. Böylece fotoğraflarınıza küçük dokunuşlarla makyaj yapmış izlenimi verebilirsiniz.

3. Cream Cam

Bu özçekim uygulaması da hanımlara yönelik gibi dursa da her iki cinsiyetin de kullanabilmesine olanak tanıyor. Yüzünüzde bulunan kırışıklıklardan Cream Cam adlı mobil fotoğraf uygulamasıyla anında kurtulabilirsiniz. Program aynı zamanda size yüzünüzde değişiklik yapma, ten renginizde oynama gibi imkanlar da tanıyor. Küçük rötuşlarla birlikte fotoğrafınızı daha etkileyici ve çekici hale getirebiliyorsunuz.

4. VSCO Cam

İlk aşamada normal bir telefon fotoğraf filtresi gibi duran VSCO Cam isimli mobil selfie uygulaması size mucizeler yaratmanız için olanak tanıyor. Uygulama filtreleri eskitme sevenler için vazgeçilmez nitelikte, zira daha çok eskitme üzerine filtreler uygulanıyor. Böylece fotoğraflarınızda 1970 yılları havası katabilmeniz mümkün oluyor.

 





PAYLAŞ