Android Telefonu Islıkla Bulan Uygulama: Whistle (Video) - Haberler - indir.com

Android Telefonu Islıkla Bulan Uygulama: Whistle (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Hindistan merkezli Nine Hertz adlı bir girişim tarafından geliştirilen Whistle, kaybettiğiniz ya da nereye koyduğunuzu bir türlü hatırlayamadığınız Android telefonunuzu ıslık çalarak bulmanızı sağlıyor.

Oldukça sade ve renkli bir arayüzle gelen Whistle Phone Finder uygulamasının çalışma mantığı ise çok basit. Uygulamayı telefonunuza kurduktan sonra sadece ıslık çalmanız yeterli oluyor. Buna karşılık da telefonunuz ıslık ya da seçtiğiniz herhangi bir melodi ile size cevap verebiliyor.

Whistle Phone Finder

İçerisinde bulunan özel bir algoritma sayesinde sesi algılayabilen uygulama bu sayede duyulan sesin ıslık olup olmadığını anlayabiliyor. Ayrıca uygulamada el feneri ve bildirim çubuğu gizleme özellikleri yer alıyor.

Özellikle telefonunu koyduğu yeri unutan kullanıcılar için tavsiye edeceğimiz Whistle'nin tek eksi yönü ise arka planda çalıştığı için çok fazla pil tüketmesi.

Tamamen ücretsiz olarak Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Whistle Phone Finder adlı bu uygulamayı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilir, geliştiricinin yayınladığı Whistle tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Whistle Phone Finder Tanıtım Videosu


PAYLAŞ