Android Telefonlar Için En İyi SMS Uygulamaları - Haberler - indir.com

Android Telefonlar Için En İyi SMS Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-25 20:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Sosyal Medya

Bir zamanlar yalnızca hattımıza tanımlı olan hak ya da kontör miktarına göre, insanlara gönderebildiğimiz SMS'ler için, şimdi binlerce uygulama geliştirilmiş durumda ve yalnızca internet paketimizin ya da Wi-Fi ağımızın olması, bu yolla iletişim kurmamıza yetiyor. Uygulama mağazalarında birçok SMS uygulaması bulunuyor. Android kullanıcıları için tercih edilebilecek en iyi SMS uygulamaları şöyle;

  1. Facebook Messenger

Facebook Messenger uygulaması Facebook üzerinden bütün arkadaşlarınızla mesajlaşabilmenizi sağlayan uygulamalardan birisi. Mesajlaşmanın yanı sıra görüntülü ve görüntüsüz sohbet seçeneklerini de sunuyor. Ücretsiz bir şekilde indirilebilen uygulama, internet olan her yerde kullanılabiliyor.

  1. Android Messages

Google'ın kendi mesajlaşma uygulaması Android Messages, SMS ve MMS gönderme uygulaması olarak kullanıcılara sunuldu. Uygulama cihazda oldukça az yer kaplıyor ve iletişimi hızlı bir şekilde sağlıyor. Dilerseniz, mesajlarınızı arşivleyebiliyorsunuz. Mesaj gönderen kişi, listenizde yoksa ve eklemek istiyorsanız, fotoğrafına tıklamanız yeterli oluyor.

  1. Chomp SMS

Mesajlaşma eylemini eğlenceli bir hale getiren Chomp SMS ücretsiz bir uygulama. Mesajlaşma uygulamanızı, sunduğu fonksiyonlarla dilediğiniz gibi kişiselleştirebiliyorsunuz. 800'den fazla emoji sunan uygulamayı, dilerseniz kilitleyebiliyor ve başka birinin erişmesine engel olabiliyorsunuz.

  1. Textra SMS

Hem SMS hem de MMS desteği veren bir diğer uygulama olan Textra SMS, kullanıcılarına popup olarak açılan bir cevap yazma menüsü sunuyor. Uygulama içerisinde istediğiniz gibi kendi ayarlarınızı kaydedebiliyorsunuz. Hızıyla da kullanıcıların beklentilerini karşılayan bir uygulama.

  1. GO SMS Pro

SMS ve MMS gönderme uygulaması olan GO SMS Pro'yu diğer uygulamalardan ayıran özellik, gönderdiğiniz kısa mesajların içerisinde karalamalar ve ses ekleyebiliyor olmanız. Klasörlerinizi kaydetmeniz için de ayrı bir depo sunuyor.

  1. EvolveSMS

Bir diğer ücretsiz Android mesajlaşma uygulaması olan EvolveSMS, Android KitKat'tan esinlenerek geliştirilmiş bir uygulama. Diğer uygulamalar gibi çok fazla özelliğe sahip olmasa da, kullanıcıların beklentilerini karşılayabiliyor.





PAYLAŞ