Android Telefonlar Için En İyi Fitness Ve Egzersiz Uygulamaları - Haberler - indir.com

Android Telefonlar Için En İyi Fitness Ve Egzersiz Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-01 09:29:03
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Spor salonuna gitmeden egzersiz yapmak isteyenler için, Android platformlarında kullanılabilecek olan fitness ve egzersiz uygulamaları;

Strava Cycling

Uygulama isminden de anlaşılacağı üzere, bisiklet tutkunlarının oldukça işine yarayacak bir uygulama. Strava Cycling, kullanıcısı bisiklet sürerken, zaman, mesafe, hız ve konum bilgileri sunar. Strava Cycling ile gideceğiniz yerin mesafesini, rakımını, ulaştığınız maksimum hızı gibi birçok bilgiyi öğrenebilirsiniz. Yaktığınız kaloriyi de tahmini olarak hesaplar.

Strava Cycling indir

Google Fit

Apple HealthKit uygulamasına karşı Google tarafından hazırlanan Google Fit, koşu, bisiklet ve yürüyüş aktivitelerinizi takip etmenizi sağlar. Performansa dayalı olarak yapabileceğiniz aktivitelerin önerisini sunar. Form koruma verilerinize de tek bir yerden ulaşırsınız.

Google Fit indir

Yoga Studio

Evde yoga yapmak isteyen Android kullanıcılarının faydalanabileceği uygulamalarda Yoga Studio¸ kullanıcılarına 65 adet HD kalitede yoga dersi sunuyor. İleri seviyedeki dersler için, 72,99 TL ödeyerek 280'den fazla derse de ulaşılabiliyor. Kullanıcılar egzersiz planlarını kendileri ayarlayabiliyor.

Yoga Studio indir

MyFitnessPal

Kilo verip zayıflamak isteyenler ve diyet yapanlar geliştirilmiş bir Android uygulaması olan MyFitnessPal, ücretsiz olarak indirilebiliyor. Uygulama üzerinden günlük olarak aldığınız kaloriyi ve yakmanız gereken kaloriyi hesaplayabiliyorsunuz. Yediğiniz yiyeceklerin kalorisine uygulama üzerinden bakabiliyorsunuz. MyFitnessPal içerisinde 5 milyondan fazla yiyeceğin kalorisini bulunduruyor. Kendi tükettiğiniz yiyecekleri yazarak da kalori hesaplaması yapabilirsiniz.

MyFitnessPal indir

JEFIT Workout

JEFIT Workout uygulamasında, yaş, cinsiyet, boy, kilo özelliklerinizi giriyorsunuz. Bu özelliklerden yola çıkarak, uygulama size göre bir program çıkartıyor. Uygulama içerisinde bin 300'den fazla egzersiz, fitness planları, yoga ve kardiyo egzersizleri, egzersizleri paylaşma, egzersizlerin detaylı ve animasyonlu anlatımları yer alıyor.

JEFIT Workout indir

Endomondo Sports Tracker

Kullanıcılarını tatmin edecek bir diğer koşu, bisiklet ve spor takibi uygulaması Endomondo Sports Tracker. Uygulamaya Facebook ile de bağlanabiliyorsunuz. Google Haritalar'la entegre olarak çalışan Endomondo Sports Tracker, hız, mesafe ve kalori takibi sağlar. Uygulama üzerinden çalışmalarınızı analiz edebilir, kendinize egzersiz hedefi koyabilir ve Facebook'la bağlanarak arkadaşlarınızla yarışabilirsiniz.

Endomondo Sports Tracker indir





PAYLAŞ