Android P'nin En Çok Sevilen Özellikleri! - Haberler - indir.com

Android P'nin En Çok Sevilen Özellikleri!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-21 10:58:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : Liste

Android P Gelmesiyle beraber birsürü yenil beraberinde geldi işte o yenilklerden birkaç tanesi!

Android P Özellikleri

Tek Tuşla Ekran Yönünü Değiştirme İmkanı

Android P ile gelen bu özellik, alt kısıma sanal tuşlara ekran döndürme seçeneğini ekliyor ve bu sayede tüm ekranlarda istediğiniz konuma döne biliyorsunuz.Otomatik döndürmeyle uğraşmaktan sıkılanlar için harika bir yenilik.

Ses Butonları Artık Medya Sesi İçin Kullanılıyor

Android P ile beraber, ses tuşları medya sesini yönetmek için kullanılacak. yani daha önce sadece medyada iken değişebilen medya sesini artık ana ekranda bile değiştirebileceksiniz bu sayede uğraşmanıza gerek kalmayacak.

Bildirim Panelinden Hızlı Cevaplama 

Nougat sürümünde eklenen hızlı cevap özelliği, Android P ile dahada geliştirildi ve artık Android versiyonu hakkında akıllı öneriler sunmaya başlayacak ayrıca bildirim panelinden resim de açabileceksiniz.

Kilitlenme Modu

Parmak izi sensörü ve diğer biyometrik sensörlerin çalışması önlüyor yani bu demek oluyor ki tehlikedeyken kimse sizin parmak izi ve biyometrik ara birimleriniz ile kilidi açamayacak.

Arka plandaki Uygulamaların Çalışmasını Engelleme

Bu sayede aktif olarak kullanmadığınız birçok arka plan uygulamasının çalışmasını engelleye bileceksiniz örnek verecek olursak mikrofon,kamera vs gibi birçok arka plan uygulamasını engelleye bileceksiniz.  Yeni Android sürümü yanında baya yenilik getirecek gibi duruyor!





PAYLAŞ