Android O Sürümü İle Beraber Gelecek Yenilikler - Haberler - indir.com

Android O Sürümü İle Beraber Gelecek Yenilikler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-05 04:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Henüz piyasada Android Lollipop sürümüne sahip akıllı telefonlar bulunurken, şuan en güncel versiyon olan Android 7.0 Nougat kullanan kullanıcılarda bulunuyor. Birçok marka uzun bir süredir kullanıcılarına Android 6.0 Marshmallow verirken henüz Marshmallow güncellemesi alamayan orta segment cihazlar bulunuyor. Bu noktada Nexus kullanıcıları oldukça şanslı diyebiliriz. Bu konulardan bahsetmemizin sebebi henüz tanıtılmasına aylar olsada Android 8.0 ile alakalı ilk sızıntılar belli olmaya yavaş yavaş başlıyor.

Şimdi henüz daha Android 7.0 güncellemesini almadık ki' Dahi diyebilirsiniz. Ancak Nougat sürümünden sonra Android 8.0'ın geleceğine birçok analist tarafından kesin gözü ile bakılıyor. Belli olan ilk bilgi ise yeni Android sürümünün 'O' harfi ile başlayacak olmasıdır. Yani henüz ismi belli olmasa da kısacası Android O şeklinde hitap edebiliriz. Şimdi çıkışına uzun bir süre olan Android O hakkında belli olmaya başlayan bazı bilgilerden bahsedelim.

Donanımsal Yönetim, iPhone cihazlarda gördüğümüz donanım ve yazılım ikileminin çok iyi birleştirilerek yüksek performans alınması birçok kullanıcı tarafından oldukça beğeniliyor. İşte bu noktada yeni Android O sürümü ile beraber donanım ve yazılım ikileminin çok iyi ve uyumlu bir şekilde çalışarak kullanıcılara daha yüksek performanslar sunması bekleniyor.

Tema Zenginliği, Artık yeni işletim sistemi sürümü ile beraber tema zenginliğinin artması bekleniyor. Bunun haricinde ayarlar menüsü içerisinde arayüzde çeşitli değişikliklere imkan sağlanacak ve varsayılan olarak gelen uygulamaların simgeleri gibi hazır şeyleri de kullanıcılar zevklerine göre değiştirebilecekler.

Sanal Gerçekçiliğe Önem, Artan sanal gerçekçilik uygulamaları ve gözlükleri ile artık telefonlar bunlara entegre olarak çalışıyorlar. Android O sürümü içinde yazılım anlamında sanal gerçekçilik üzerine ağırlık verilerek daha uyumlu ve verimli bir şekilde çalışılması sağlanacak.





PAYLAŞ