Android Nokia Almak İçin 6 Neden - Haberler - indir.com

Android Nokia Almak İçin 6 Neden

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-18 12:35:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

 Şirket üretmiş olduğu akıllı telefonlarından kullanıcı önemseyip, saf ve temiz bir Android deneyimi sunuyor. Bu kapsamda şirketin Androin Nokia almak için oluşturduğu 6 nedene değinelim.

  1. Temiz Android deneyimi, olan ve büyük bellek kullanan programlar gerektirmediği gibi kullanıcılara istedikleri şekilde uyarlayabilir ve performansını artırmalarına imkan tanıyor.
  2. Güvenlik güncellemeleri, Android işletim sistemli Nokia akıllı telefonların her zaman güvenli olmayacağını ve gerekli önlemin alındığını kullanıcıya yansıtıyor.
  3. Müşterilerin güncellemelere kolaylıkla ulaştıkları ve akıllı cihazların en yeni Android sürümü ile açıldığını belirtiyor. Kullanıcı kitlesinin Nokia'nın düzenli güncellemeleri ile Google?ın Android özelliklerini ve inovasyonlarına ulaşma imkanı sağlanır.
  4. Saf Android deneyimi sayesinde saklama alanını ve pil ömrünü artırabiliyorsunuz.
  5. Akıllı cihazlarda daha az dokunma ile daha fazla uygulamaya girmenize olanak sağlanıyor olup, resim içinde resim modu başka bir uygulamayı açarken diğerini çalışır halde bulmanız sağlanıyor. Ayrıca E-postalarınızı kontrol ederken görüntülü konuşmanızı sürdürebilmek için de imkan tanıyor.
  6. Android işletim sistemli Nokia telefonlar, hızlı olmak için optimize edilmiş olup akıllı telefonlarda Ara yüzlerinde kesintisiz bir deneyim sunuyor.

HMD Global Doğu Akdeniz Ülkeleri Müdürü Patrick Harb, bu nedenler ile ilgili birkaç söylemde bulundu. " 2018 yılında saf, güvenli ve güncel Android vaadimizi pekiştiren ve bizi birinci seçenek haline getiren Google'ın en önemli ortak programı Android One'a katılmanın doğru bir karar olduğunu düşünüyoruz. İnsanlar artık yüksek kaliteli yazılım deneyimi ile karşılaşacaklar " diyerek sözlerine son verdi.

 





PAYLAŞ