Android İçin En İyi Ücretsiz VPN Uygulamaları - Haberler - indir.com

Android İçin En İyi Ücretsiz VPN Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-16 11:27:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Akıllı Telefonlar

VPN, kısaltmasının Türkçesi sanal özel ağ anlamına gelir ve en temel anlamıyla internete başka bir IP adresi üzerinden bağlanmanızı sağlayan hizmettir. VPN, bağlantınızı güvenli hale getirir ve herhangi bir ağa bağlanırken sizin bağlantınızı şifreler ve kimliğinizin bulunamamasını sağlar. Ayrıca üçüncü kişiler veri alışverişiniz şifrelendiği için internette ne yaptığınızı göremezler.

Sansür sebebiyle ulaşılamayan web siteleri, bazı kullanıcıların internette gizli kalmak istemeleri, zaman zaman sosyal medyalara erişim yasağı getirilmesi gibi sebeplerle internet kullanıcıları VPN çözümlerine başvurma gereksinimi duymaktadırlar. Android cihazlarınızda kullanacağınız en iyi ücretsiz VPN uygulamalarına göz atabilirsiniz.

En İyi Ücretsiz VPN Uygulamaları

Zenmate indir

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ya da tabletlerinizde kullanabileceğiniz Zenmate uygulaması sayesinde dilediğiniz herhangi bir lokasyondan internete anonim olarak bağlanabilirsiniz.

 

Hotspot Shield VPN indir

Kullanımı kolay arayüzüyle Hotspot Shield VPN, ücretsiz ve kaliteli bir VPN hizmetidir

 

VPN Master indir

VPN Master, Google Play'de en çok oy alan VPN uygulamaları arasında olmakla beraber, şimdiye kadar 1 milyondan fazla kez indirilmiştir.

 

TunnelBear VPN indir

TunnelBear VPN, başlangıçta ücretsiz olarak 500 MB'lık bir kota veriyor. Daha sonra uygulamayı kullanmaya devam edebilmek için kendinize uygun bir tarife satın almanız gerekmekte.

 

En İyi VPN Uygulamaları

 

Opera Free VPN indir

Kalitesi ve kullanıcı dostu arayüzüyle tanınan bu uygulama, aktif şekilde birçok kullanıcı tarafından kullanılmakta.

 

SurfEasy VPN indir

Google Play'da bulunan kullanımı en kolay VPN uygulaması olarak nitelendirebileceğimiz SurfEasy VPN, şimdiye kadar 1 milyondan fazla kez indirilmiş bir uygulamadır.

 

Pure VPN indir

Özellikle sunduğu Türkçe dil desteğiyle ülkemizde yaygın şekilde kullanılan bu ücretsiz VPN uygulamasının, aynı zamanda bir Chrome uzantısı olan versiyonu da bulunmakta.

 

Express VPN indir

Uygulamada WiFi, LTE ve 3G gibi tüm ağlar üzerinde VPN sunucusuna bağlanabilme imkanı sunuluyor.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ