Android İçin En İyi Meditasyon Uygulamaları - Haberler - indir.com

Android İçin En İyi Meditasyon Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-31 14:32:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Meditasyon yapmayı seven bir insansanız, sizler için Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Meditasyon'a yardımcı mobil uygulamaları derledik. Android için en iyi mobil uygulamaları kullanarak daha iyi hissetmenizi ve rahatlamanızı sağlayabilirsiniz. Ruhsal ve bedensel anlamda olumlu yanları olan meditasyon için gelin en iyi mobil uygulamalara bakalım.

Calm

Calm uygulamasını Android işletim sistemine sahip akıllı mobil cihazınıza ücretsiz bir şekilde indirerek uygulamanın yardımı ile meditasyon yapıp günlük stresinizi atabilirsiniz. Yoğun bir hayatınız varsa ve kendinizi dinlendirmeye pek vaktiniz olmuyorsa evinizde olan vakitlerinizde Calm uygulamasını açın ve tüm yorgunluğunuzu atın. Böylelikle daha dinç bir insan olabilirsiniz. 

Calm indir

Headspace

Uygulama ile meditasyonun genel bilgilerini bir rehber biçiminde öğrenebileceksiniz. Ruhu ve zihini dinlendirmeye yarayan Headspace uygulaması için günlük 10 dakikanızı ayırmanız yeterli olacaktır.

Headspace indir

Meditasyon Müziği

Android işletim sistemine sahip akıllı mobil cihazınıza indirebileceğiniz Meditasyon Müziği mobil uygulaması ile sizde meditasyon yaparken mobil cihazınızda bulunan uygulamanız sayesinde huzur verici müzikler yapabilirsiniz. Meditasyon düşünce gücünüz ile kendinizi huzura kavuşturacağınız spor dalıdır. Sizde daha dingin bir hayata kavuşmak için Meditasyona başlayıp Meditasyon Müziği uygulaması ile huzurunuzu iki katına çıkartabilirsiniz. 

Meditasyon Müziği indir

Yoga Studios

Yoga Studio uygulaması sizler için ücretsiz olarak sunuluyor, her seviyeden yoga yapan kişilere hitap eden Yoga Studio uygulamasına sizde sahip olun ve zihninizi spor ile rahatlatın. Evde kısa bir zaman içerisinde ruhsal yorgunluğunuzu dindirmek için işinize yarayacak olan yoga sporunu Yoga Studio uygulamasının sizlere sunmuş olduğu kaliteli eğitimler sayesinde yapabilirsiniz.

Yoga Studios indir

Simple Habit Meditation

Simple Habit Meditation, Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletler üzerinden ücretsiz olarak indirilip kullanılabilen bir sağlık uygulaması olarak geliştirildi. Uygulama ile kullanıcılar diledikleri zaman giriş yaparak meditasyon yapabilmesi amaçlanıyor. Uygulama Harvard Üniversitesinde psikoloji bölümünde akademisyen olarak görev alan bir geliştiricinin desteği ile düzenlendi. Uygulama temelde uyku düzenlemeyi, kullanıcıların derin uykuya daha kolay şekilde geçmeleri, iyi odaklanmayı ve stresi azaltmayı sağlıyor.

Simple Habit Meditation indir 





PAYLAŞ